DIENSTVERLENING

Functioneel beheer

INCONTO biedt meer dan alleen maar software. Wij werken vanuit de overtuiging dat klantgerichtheid en klantenservice verder gaan dan alleen het bieden van standaard software en bijhorende modules. Daarom bieden wij ook aanvullende diensten aan. Welke diensten vindt u hieronder.

Cloudabonnement of on-premise

De meeste bedrijfssoftware kunt u alleen verkrijgen door een cloudabonnement. Bij INCONTO geven we u echter bewust twee keuzes. Het gaat er immers om dat u de software kan gebruiken én draaien op de manier die u wilt. Alleen zo bent u echt in control.

De mogelijkheden waaruit u kunt kiezen zijn: on-premise en in de cloud. Kiest u voor on-premise, dan kunt u de software op uw eigen server laten draaien. Kiest u voor in de cloud, dan verbindt u zich middels een cloudabonnement aan ons.

Cloudabonnement

In de 'Cloud’ komt overeen met een SaaS (Software as a Service) oplossing, waarbij wij onze software als een online dienst aanbieden. De software en hardware wordt dus niet bij u geïnstalleerd. U schaft hierbij geen gebruikslicentie van de software aan, maar betaalt een maandelijks bedrag voor het gebruik van de software en de service inclusief helpdesk. U krijgt via het internet toegang tot de software. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud, updates, back ups, beveiliging e.d. Dat verzorgen wij voor u.

On-Premise

Wilt u liever zelf de software op uw eigen systemen installeren, dan kiest u voor de on-premise optie. U heeft hierbij wel de benodigde hardware (server) nodig. Indien er een IT afdeling bestaat, is de software goed zelf te onderhouden. U draagt zelf zorg voor onderhoud, updates, back ups, beveiliging e.d. Ook voor deze optie hanteren wij een abonnementsvorm.

Servicedesk support

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Mede daarvoor hebben wij zelf een professionele servicedesk. U kunt bij onze servicedeskmedewerkers terecht via mail, via het online klantenportaal of telefonisch.

Onze servicedeskmedewerkers onderscheiden zich van andere servicedeskmedewerkers doordat zij de software hebben gebouwd én onderhouden. De software is immers vanuit 1000 jaar kennis en ervaring van ons moederbedrijf Emeritor ontstaan. Ook ontvangen wij graag suggesties van onze klanten. Deze suggesties nemen wij mee in nieuwe functionaliteiten. Na verwerking bieden wij deze kosteloos aan alle klanten aan middels een update! Zo werken we samen en haalt iedereen er voordeel uit.

INCONTO, software voor inkopers door inkopers.

Functioneel beheer

Functioneel beheer

Indien u beperkte resources heeft, kan INCONTO® ook het functioneel beheer voor u uitvoeren. Het functioneel beheer bestaat uit het beheren van alle gegevens binnen INCONTO. Hierdoor maken de gebruikers binnen uw organisatie optimaal gebruik van de aanwezige functionaliteiten. Wij voeren dit tegen een beperkt budget voor u uit.

Consultancy

Geautomatiseerde processen helpen bij het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van bedrijfsprocessen. Door onze jarenlange ervaring, mede opgebouwd als onderdeel van inkoophuis Emeritor, weten wij hoe we inkoopprocessen en gerelateerde bedrijfsprocessen optimaal kunnen inrichten. Onze INCONTO® software staat hiervoor garant, mits de implementatie op een correcte wijze plaatsvindt.

Om aan de vraag uit de markt te voldoen én om onze jarenlange ervaring voor een breed publiek beschikbaar te maken, hebben wij INCONTO Consultancy opgezet. Wij streven ernaar om onze klanten van de beste service te voorzien en daar is de implementatie van onze software een zeer belangrijk onderdeel in. De software staat bekend als zeer flexibel, maar alles valt en staat met een correcte en snelle implementatie!

Trainingen

Ons streven is het bouwen van functioneel goede software. Als we afgaan op de reacties van onze gebruikers, zijn we daar in geslaagd. Daarom houden wij de scholingen en trainingen ook zo functioneel mogelijk.

Onze scholing duurt daarom geen weken, maar slechts enkele dagdelen. Wij dragen hier zorg voor, in combinatie met een acceptatietest. Om het nog makkelijker te maken is het ook mogelijk om u voor een ‘online’ presentatie in te schrijven en via het internet de presentatie te volgen. Kunnen we u op andere manieren beter van dienst zijn, dan horen wij dat uiteraard graag!

Leverancierskoppelingen

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. Daar horen niet alleen de basismodules bij, maar ook extra's. Wij bieden leveranciers de mogelijkheid om hun systemen te koppelen aan onze systemen. Het resultaat? Gebruiksgemak en vereenvoudigde bestelprocessen voor onze klanten.

Financiële/ERP koppelingen

Maakt uw organisatie gebruik van een ERP (Enterprise Resource Planning) systeem voor de automatische afhandeling van logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen? Om deze processen in de organisatie effectief, flexibel en efficiënt te maken kunt u INCONTO koppelen met uw huidige ERP of financiële systeem. U hoeft daarmee o.a. gegevens niet meer meerdere keren in te voeren. Dit levert tijdwinst, minder fouten én een kostenbesparing op.

OCR koppelingen

OCR technologie wordt ingezet voor automatische herkenning van relevante gegevens op inkoopfacturen. Deze technologie wordt in combinatie met INCONTO Digitale Factuurverwerking gebruikt. Scan & Herken herkent de factuurkopgegevens automatisch, wat een grote besparing op gegevensinvoerkosten oplevert. In vergelijking met handmatige invoer, reduceert het tevens het aantal fouten bij het invoeren van de gegevens aanzienlijk.