Servicedeskondersteuning

Professionele eigen servicedesk

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Mede daarvoor hebben wij zelf een professionele servicedesk ingericht. U kunt bij onze servicedeskmedewerkers terecht via het online klantenportaal, per mail of telefonisch.

Onze servicedeskmedewerkers onderscheiden zich van andere servicedeskmedewerkers doordat zij de software hebben gebouwd én onderhouden. INCONTO is immers vanuit 1000 jaar kennis en ervaring van ons moederbedrijf Emeritor ontstaan. Ook ontvangen wij graag suggesties van onze klanten. Deze suggesties nemen wij mee in nieuwe functionaliteiten. Na verwerking bieden wij deze kosteloos aan alle klanten aan middels een update! Zo werken we samen en haalt iedereen er voordeel uit.

  • INCONTO wordt ‘in-house’ gebouwd, u spreekt direct met de architecten!
  • Specifiek advies vanuit het inkoopperspectief
  • Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 helpdesk beschikbaar
  • Mogelijkheid tot het uitbesteden van functioneel beheer

INCONTO

software voor inkopers door inkopers

Meekijken?

Wilt u dat één van onze medewerkers meekijkt in INCONTO? TeamViewer maakt dat mogelijk. Download TeamViewer, stuur ons uw code en we kijken direct op uw scherm met u mee.

TeamViewer is een programma dat u op uw computer installeert. Als u klikt op de knop hieronder gaat u naar de downloadpagina van TeamViewer. Wilt u weten hoe TeamViewer werkt? Bekijk dan hier de handleiding (gebruiksaanwijzing voor afstandsbediening) voor de meest recente versie van TeamViewer.