Vacatures Technisch Consultant - Office Manager

Vacature: (Junior) Technisch consultant

INCONTO groeit! Daarom zijn we op zoek naar een (junior) technisch consultant die op zoek is naar een vliegende start in zijn of haar carrière.  

Over INCONTO

De naam INCONTO vindt zijn oorsprong in : in control tools’, het ‘in controle zijn’. INCONTO helpt organisaties al meer dan 20 jaar met het behalen van bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. Dit doen we met behulp van software in combinatie met een  grote focus op service en procesinrichting- en -begeleiding. Met een jong en gedreven team van 12 collega’s in Nederland (service, ontwikkeling, marketing en sales) en een flexibel team op de Filipijnen (ontwikkeling) ondersteunen we onze klanten vanuit ons fijne kantoor in Nieuwkoop. 

De functie

Als technisch consultant bij INCONTO ben je een belangrijke schakel in de projecten die we uitvoeren voor onze klanten. Je wordt aangestuurd door onze senior ontwikkelaar en werkt nauw samen met je collega’s van onze servicedesk, techniek en de klant zelf. Samen met de klant zoeken we naar oplossingen en verbeteringen om de bedrijfsprocessen efficiënt in te richten met behulp van onze eigen software. Je bent van A tot Z betrokken bij de projecten om dit te realiseren. Je kunt hierbij denken aan softwareontwikkeling, implementatie, functioneel beheer en service. Na het voortraject van het project ben jij verantwoordelijk dat het project technisch succesvol opgeleverd wordt. Gedurende het project stem je continu af met de klant en het team en weet je de behoeften van de klant te vertalen naar onze IT-oplossingen. Uiteraard zorg je ook voor een soepele implementatie.

Omdat de functie van technisch consultant een sterk technisch component heeft, is het belangrijk dat je affiniteit en kennis hebt van programmeren. Je weet hoe code werkt en kunt een brug slaan tussen service en techniek. Wanneer dit nodig is, kun je zelf ook code aanpassen (C#, SQL server database).

In deze nieuwe functie krijg je de vrijheid om de regie te pakken in je werk. Onze platte bedrijfscultuur biedt ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën en initiatieven worden erg gewaardeerd. Wil je groeien binnen consultancy of wil je juist specialiseren tot ontwikkelaar? Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, in een kennisgebied naar keuze, en door te groeien.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een professioneel en gedreven team. Samen werken we aan de verdere groei van INCONTO. Ook bieden wij jou:

  • Een aantrekkelijk starterssalaris (€ 2.700 – € 3.000 voor 40 uur) met ruimte om te groeien;
  • Een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. laptop, collectieve verzekeringen, pensioenopbouw en bedrijfsfitness;
  • De functie is voor 32-40 uur per week. We bieden veel flexibiliteit op het gebied van het indelen van je uren en thuiswerken;
  • Een fijn kantoor in Nieuwkoop waar we graag met elkaar lunchen en koffie drinken en onze successen vieren.

Ben jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar een gedreven starter die zich verder wil ontwikkelen binnen IT. Beschik je over het vermogen om klantenbehoeften te inventariseren en vertalen naar technische adviezen en oplossingen? En herken je jezelf ook in onderstaand profiel? Dan zijn we op zoek naar jou! 

  • Je hebt minimaal een MBO 4 opleiding in informatica afgerond;
  • Je bent communicatief sterk, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent een echte teamspeler en klant- en resultaatgericht om samen een goed resultaat voor de klant neer te zetten;
  • Je hebt affiniteit met programmeren en hebt bij voorkeur kennis van de taal en techniek achter onze software (C# en SQL).

Kom jij ons team versterken?

Vertel ons waarom jij denkt dat we bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Heb je vragen over de functie? Najim el Mouridi vertelt je er graag meer over, via 06-19039308 of stuur een mail naar werkenbij@inconto.com.

Wij doen zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s, dus vragen we alléén kandidaten te reageren op deze vacature.

Deel content met:
Geplaatst in Nieuws / Blogs, Vacatures.