Nieuws van INCONTO

Blijf op de hoogte van nieuws over INCONTO

INCONTO is continu in ontwikkeling. Dat geldt voor onze dienstverlening, onze software én voor onze bedrijfsvoering. Uiteraard delen we deze updates graag met u. Dat doen we in de vorm van nieuwsberichten, blogs en nieuwsbrieven. Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Neem dan regelmatig een kijkje op onze website, volg ons op social media en/of abonneer u op onze nieuwsbrief. Wij informeren u graag!

Maar ook over actuele zaken in het vakgebied

Wij plaatsen niet alleen berichten over onze software en dienstverlening. Ook plaatsen wij inhoudelijke artikelen, whitepapers of onze visie op de actualiteit. Net als het bedrijfsnieuws staan deze berichten hier vermeld. Wilt u het gesprek aangaan naar aanleiding van een van de berichten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar uw vragen en/of visie.


tip van de maand

Tip van de maand: goedkeuren via de INCONTO App (iOS en Android)

Openstaande acties mobiel afhandelen Iedere goedkeurder en beoordelaar kan de mobiele INCONTO applicatie op zijn of haar telefoon zetten. Gemakkelijk en snel inkoopopdrachten en facturen goedkeuren. Handig! Meer weten? De app is geschikt voor INCONTO versie 2022/2 of hoger. Wilt u meer weten over het gebruik van onze gloednieuwe mobiele […]

Lees verder