Niet alleen beperkt tot INCONTO

Wij leveren service en software voor contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Er zijn echter nog diverse andere pakketten die u ook ondersteunen bij uw bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan financiële pakketten of ERP-pakketten. Wij gaven reeds aan dat wij enerzijds vinden dat de kracht in samenwerking zit en anderzijds dat wij net dat stapje extra zetten. Dat ziet u terug in onze consultancy, maar ook in de software zelf. Naast gebruiksvriendelijkheid en het dekken van het hele purchase-to-pay-proces bieden wij ook koppelingen met diverse andere softwarepakketten.

Zo kunt u bijvoorbeeld efficiënt inkopen bij uw vaste leveranciers bij hun webshop, zonder dat u eerst bij de webshop de bestelling moet regelen. Via INCONTO en de beschikbare leverancierskoppelingen bestelt u rechtstreeks uit ons systeem bij uw leverancier én staan de bestelde items direct onder de juiste kostenplaats bij de inkoopaanvragen.

Tevens vindt u bij ons koppelingen met ERP pakketten en financiële pakketten. Het voordeel hiervan is dat u slechts op één plek stamgegevens hebt en dat de andere software deze gebruiken. U heeft geen extra invoer, dus minder kans op fouten.

Tot slot bieden wij ook een OCR-koppeling. OCR-technologie zet men in voor automatische herkenning van relevante gegevens op inkoopfacturen. INCONTO zet deze technologie in combinatie met Factuurverwerking in. Het gevolg hiervan is een reductie van het aantal fouten bij het invoeren van de gegevens en een grote besparing op invoerkosten.


Leverancierskoppelingen

Gebruiksgemak én vereenvoudigde administratie door uw bestelling slechts in één systeem in te voeren met onze OCI- en orderkoppelingen.

Lees meer

Financiële en ERP-koppelingen

Geen dubbele invoer van stamgegevens. U werkt daardoor altijd met de meest actuele gegevens.

Lees meer

OCR-koppeling

Automatische herkenning van relevante gegevens op inkoopfacturen: geen handmatige invoer meer van facturen!

Lees meer

Ons team bouwt en onderhoudt zelf alle koppelingen. Wij zorgen voor een uniforme koppeling voor al onze klanten. Op deze manier is de koppeling snel en efficiënt bij al onze klanten door te voeren, mocht dat nodig zijn. Andere voordelen van onze koppelingen zijn:

  • standaard beschikbaarheid van diverse koppelingen waaronder verplichtingenadministratie, projectboekingen en journaalposten
  • standaard API beschikbaar voor ontvangen inkoopopdrachten en e-facturen
  • kennis API-koppelingen in house beschikbaar

Wenst u voor uw organisatie ook gestroomlijnde bedrijfsprocessen zonder dat u al uw huidige softwareprogramma's hoeft te vervangen? En dat u in al uw software over dezelfde stamgegevens kan beschikken? Neem dan nu contact met ons op. Onze consultants komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de daarbij horende mogelijkheden door te spreken.