E-procurement met INCONTO: afscheid nemen van onoverzichtelijk inkopen en van de wirwar van inlogcodes van diverse webshops. Een gestroomlijnd inkoopproces is echt dichtbij!

E-procurement: meer dan digitaal inkopen

Vaak is het besef er wel dat producten en diensten beter ingekocht kunnen worden, maar ontbreekt het aan tijd om goed uit te zoeken op welke manier. Met het inrichten van een gestructureerd inkoopproces verdient uw organisatie deze tijd echter meer dan terug. Daarnaast realiseert u de nodige kostenbesparingen én beschikt u over actuele cijfers in uw managementrapportages. U bent daadkrachtiger, waardoor u uw organisatiestrategieën nog beter vorm kan geven.

Heeft u het inkoopproces op orde? Dan ondersteunen wij u graag met onze inkoopsoftware. De mogelijkheden treft u hieronder aan. Is het inkoopproces toch nog niet op orde? Dan kijken we graag met u mee hoe dat geregeld kan worden. Onze consultants voorzien u graag van deskundig advies én meer. Zij ondersteunen u met de verdere implementatie en inrichting ervan.

E-procurement

Afscheid nemen van onoverzichtelijk inkopen en van de wirwar van inlogcodes van diverse webshops? Een gestroomlijnd inkoopproces is dichtbij!

Budgetbeheer

Geen verrassingen meer aan het einde van het jaar. U monitort de bestaande budgetten én heeft actueel inzage in het budgetgebruik.

Voorraadbeheer

Voorraden zijn een aanslag op uw werkkapitaal. Toch kunt u niet zonder. Daarom is het belangrijk om snel en accurraat uw voorraden te beheren.

Request for Quotation

Een offertetraject is best een bewerkelijke klus. Met de RFQ-module vraagt u eenvoudig, online een offerte op bij uw leveranciers.

Managementrapportages

Standaard rapportages, maar ook op maat aangepast aan uw behoefte. INCONTO verstrekt u de rapportages die u nodig heeft.


Ondersteuning van uw gehele P2P-proces

Ter ondersteuning van uw inkoopproces kunt u gebruik maken van INCONTO e-procurement software. Deze software ondersteunt u in uw gehele e-procurement, procure-to-pay of purchase-to-pay proces. Van aankoop tot en met betaling, het hele proces is geautomatiseerd.

De software bestaat uit een aantal onderdelen. Naast onze gerenommeerde inkoopmodule bieden wij ook budgetbeheer, voorraadbeheer, RFQ en managementrapportages. U leest hieronder wat wij per module aanbieden.

De modules in een notendop

Kiest u ook voor maximaal gemak & optimale beheersing

van uw inkoopproces?

Bekijk voor optimaal resultaat ook de andere modules van INCONTO:

Controle over uw contracten?

We adviseren u graag.

Snellere factuurafhandeling?

Geen probleem.

Eenvoudig beheer flexwerk.

Het is zo geregeld