Wie is INCONTO?

Wij geven uw organisatie de controle terug. Hoe? Door uw processen te stroomlijnen met behulp van onze contractmanagementsoftware en inkoopfsoftware.

INCONTO ondersteunt u met uw backoffice zaken. Wij helpen uw organisatie met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. Onze missie is uw organisatie weer de controle teruggeven, zodat uw medewerkers zich kunnen richten op hun kerntaken.

Wij doen dit door uw organisatie te helpen met de inrichting van de processen behorende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Het houdt echter niet op bij de inrichting. De stap erna nemen wij ook voor onze rekening: ervoor zorgen dat deze processen werken. Waar de traditionele bedrijfsconsultant stopt, gaan wij verder.

Uw organisatie is klaar voor een gestructureerde bedrijfsvoering op het gebied van contracten, inkoop en factuurverwerking. U beschikt over goed ingerichte én werkende processen. Processen die ook ingesteld zijn zoals het hoort. Tot slot werkt uw organisatie, desgewenst, met software die de eerder genoemde processen ondersteunen zodat u optimaal resultaat behaalt.

Bent u klaar voor een gestroomlijnde backoffice?

Wij helpen u graag.

Wat onze klanten van ons zeggen.

INCONTO is succesvol actief in vele sectoren. Dan zien wij dat de grote gemene deler van onze klanten direct opvalt: een complex backoffice-proces en de wens dit te vereenvoudigen met o.a. een goede hands-on begeleiding, goedwerkende software en koppelingen tussen leveranciers en hun ERP of financiële systeem.

Heeft uw organisatie ook de wens om het backoffice-proces te vereenvoudigen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag uw wensen door en kijken op welke manier we uw organisatie kunnen assisteren bij het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het blijvend vereenvoudigen van de bedrijfsprocessen.


Onze geschiedenis

INCONTO is ontstaan uit Emeritor. Dit inkoophuis levert sinds 1998 inkoopdiensten. Haar kennis en praktijkervaring was de basis voor de ontwikkeling van de INCONTO inkoop- en contractmanagement software. Nog steeds leveren de inkoopconsultants van Emeritor, samen met onze klanten, input in de vernieuwing van onze software. Dit in combinatie met onze kennis en de begeleiding van bedrijfsprocessen zorgt ervoor dat onze dienstverlening aan blijft sluiten bij de wensen en ontwikkelingen in de markt. Onze software is daardoor al jarenlang software van inkopers, voor inkopers.

In onze beginjaren lag de focus voornamelijk op de ontwikkeling van de software en lieten we de begeleiding van inkoopprocessen aan onze collega's van Emeritor over. Inmiddels gaan we al vele jaren als een zelfstandige organisatie verder en is onze dienstverlening ontwikkeld in de richting zoals we nu werken. Niet alleen software, maar ook een grote focus op service en procesinrichting- en -begeleiding.

De naam INCONTO vindt zijn oorsprong in : in control tools’, het 'in controle zijn'. INCONTO geeft de controle terug aan de organisatie. De organisatie komt hierdoor weer in control.

INCONTO, samen in control

Wil uw organisatie ook weer in control komen?

We ondersteunen u graag.

 

 

 

caret-down caret-up caret-left caret-right