Flexwerkers: voor veel organisaties zijn ze onmisbaar, maar de administratie is vaak complex en bewerkelijk. Of toch niet?

E-recruitment: het vereenvoudigen van een complex proces

E-recruitment of online recruitment is in opmars. Het digitaal stroomlijnen van het gehele recruitmentproces – van behoefte tot en met urenregistratie – neemt bij HR medewerkers, mits goed georganiseerd, veel werk uit handen. Tijdswinst en kostenbesparingen zijn hierdoor snel gerealiseerd. Door de introductie van de e-recruitmentmodule INCONTO Flexwerk zet INCONTO een volgende stap in het ondersteunen van organisaties bij hun bedrijfsprocessen met als belangrijkste doel de eindgebruiker de controle over zijn processen teruggeven.


 

INCONTO Flexwerk: Overzichtelijk beheer van (tijdelijk) personeel én het bijhorende proces

Met de INCONTO Flexwerk module beheert uw organisatie overzichtelijk (tijdelijk) personeel en het bijhorende proces. De gebruiker krijgt grip op het gehele proces: van het in kaart brengen van de behoefte aan een vacante positie tot en met het monitoren en verwerken van de urenregistratie.

Afhankelijk van de ingestelde rechten kan een gebruiker diverse competenties aanmaken, waaruit men eenvoudig een functieprofiel opstelt. Met een druk op de knop verstuurt men dit profiel naar een groep werving- en selectiebureaus en vacaturesites. De vervolgstappen als selectie en contractering worden volgens standaard templates en processen beheerst doorlopen. Met INCONTO Flexwerk blijven deze stappen overzichtelijk én goed gedocumenteerd.

Met het tewerkstellen van de ingehuurde medewerker richt men het urenregistratiegedeelte in. De medewerker boekt de gewerkte uren met bijhorende verantwoording rechtstreeks in INCONTO Flexwerk. Het afdelingshoofd ontvangt deze verantwoording en accordeert deze, waarna er geen onnodige vertragingen bij de betaling van de factuur ontstaan.

INCONTO Flexwerk bevindt zich op dit moment in de testfase. Heeft u interesse in deze module, neem dan nu contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bekijk voor optimaal resultaat ook de andere modules van INCONTO:

Controle over uw contracten?

We adviseren u graag.

Een gestroomlijnd inkoopproces?

Dat kan!

Snellere factuurafhandeling?

Geen probleem.