E-recruitment: snel én efficiënt

Flexwerkers: voor veel organisaties zijn ze onmisbaar, maar de administratie is vaak complex en bewerkelijk. Of toch niet?

E-recruitment: het vereenvoudigen van een complex proces

E-recruitment of online recruitment is in opmars. Het digitaal stroomlijnen van het gehele recruitmentproces – van behoefte tot en met urenregistratie – neemt bij HR medewerkers veel werk uit handen. Mits het goed georganiseerd is uiteraard. Tijdwinst en kostenbesparingen zijn snel gerealiseerd. Met de e-recruitmentmodule INCONTO Flexwerk ondersteunen we uw organisatie bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Ook hier is het belangrijkste doel: de eindgebruiker de controle over zijn processen teruggeven.


 

Overzichtelijk beheer van (tijdelijk) personeel én het bijhorende proces

Met de INCONTO Flexwerk module beheert uw organisatie overzichtelijk (tijdelijk) personeel en het bijhorende proces. De gebruiker krijgt grip op het gehele proces. Van het in kaart brengen van de vacante positie tot en met het monitoren en verwerken van de urenregistratie.

Afhankelijk van de ingestelde rechten kan een gebruiker diverse competenties aanmaken. Hieruit stelt men vervolgens eenvoudig een functieprofiel op. Met een druk op de knop verstuurt men dit profiel naar een groep werving- en selectiebureaus en vacaturesites. De vervolgstappen zoals selectie en contracteren doorloopt men volgens standaard templates en processen. Met INCONTO Flexwerk blijven deze stappen overzichtelijk én goed gedocumenteerd.

Gaat de ingehuurde medewerker aan het werk? Dan richt men het urenregistratiegedeelte in. De medewerker boekt de gewerkte uren met bijbehorende verantwoording in het systeem. Het afdelingshoofd ontvangt deze verantwoording en accordeert deze. Het laten uitbetalen van de gewerkte uren vindt plaats met een druk op de knop. De kans op onnodige vertragingen bij de betaling van de factuur reduceert hierdoor sterk.

INCONTO Flexwerk bevindt zich op dit moment in de testfase. Heeft u interesse in deze module, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bekijk voor optimaal resultaat ook de andere modules van INCONTO:

Controle over uw contracten?

We adviseren u graag.

Een gestroomlijnd inkoopproces?

Dat kan!

Snellere factuurafhandeling?

Geen probleem.