Automatische herkenning van relevante gegevens op inkoopfacturen

Men zet OCR-technologie doorgaans in voor automatische herkenning van relevante gegevens op inkoopfacturen. Ook bij INCONTO maken wij daar gebruik van. Wij zetten deze technologie in, in combinatie met INCONTO Factuurverwerking en onze bijhorende Scan & Herken-module. Scan & Herken herkent de factuurkopgegevens en leest deze vervolgens automatisch in het systeem in. Dit levert een grote besparing op gegevensinvoerkosten op. Automatische gegevensinvoer reduceert, in vergelijking met handmatige invoer, het aantal fouten bij het invoeren van de gegevens aanzienlijk.

INCONTO Factuurverwerking maakt gebruik van onderstaande OCR-technologieën.

DDi is specialist op het gebied van Document Software. DDi heeft praktijkervaring in het adequaat inrichten van documentprocessen en projecten op het gebied van informatiebeheer.

FileLinx is een business applicatie platform gericht op het opslaan, delen en beveiligen van documenten en informatie in het MKB+ en non-profit organisaties.

WhiteVision helpt organisaties makkelijker én prettiger werken met oplossingen waarmee inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt.