Service hoog in het vaandel. Wij zijn er voor uw organisatie.

INCONTO ondersteunt u bij al uw backoffice zaken. Onze service is tweeledig. Wij helpen uw organisatie enerzijds met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. En anderzijds met het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. Onze missie is uw organisatie weer de controle teruggeven. Het doel? Uw medewerkers richten zich weer op hun kerntaken.

Wij doen dit door uw organisatie te helpen met de inrichting van diverse processen. Met name de processen die horen bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Het houdt echter niet op bij de inrichting. De stap erna nemen wij ook voor onze rekening. Samen met u zorgen we ervoor dat deze processen werken. Waar de traditionele bedrijfsconsultant stopt, gaan wij verder. Wij hebben service niet voor niets hoog in het vaandel staan.

Uw organisatie is klaar voor een gestructureerde bedrijfsvoering op het gebied van contracten, inkoop en factuurverwerking. U beschikt over goed ingerichte én werkende processen. Processen die ingesteld zijn zoals het hoort. Tot slot werkt uw organisatie, desgewenst, met software die de eerder genoemde processen ondersteunen zodat u optimaal resultaat behaalt.


Consultancy

Deskundig advies van branche gespecialiseerde consultants: wie anders dan de inkoper zelf weet alles van de hoed en de rand van het vak?

Lees meer

Functioneel beheer

Optimale inzet door uitbesteding van het functioneel beheer: geen omkijken meer naar de inrichting of andere instellingen.

Lees meer

Trainingen

Functionele trainingen voor functionele software: maximaal benodigde dagdelen, minimale beslaglegging op uw kostbare tijd.

Lees meer

INCONTO, samen in control

inkoopsoftware - contractmanagementsoftware - factuurverwerking

Benieuwd met welke service INCONTO uw organisatie weer in control kan krijgen?

Laat het ons weten. We lichten het graag toe.