Contractmanagement van INCONTO: alle contracten met één klik te raadplegen én de informatie beschikbaar voor toekomstige onderhandelingen.

Van contractadministratie naar contractmanagement

Een gedegen contractmanagementbeleid voeren: voor veel organisaties is het een flinke uitdaging. Contractmanagement is namelijk meer dan het archiveren van contracten. Het omvat het hele proces van de totstandkoming van een contract tot en met de vernieuwing ervan. Het lijkt ingewikkeld, maar dat is het niet.

Professionaliseren als volgende stap in het proces?

Wenst u ook uw contractadministratie te professionaliseren? De stap zetten van contractbeheer naar contractmanagement? Met het bijhorende overzicht over al uw contracten in een helder contractmanagementsysteem? En zelfs de uitnutting van contracten inzichtelijk? Ervoor zorgen dat alle contracten voor alle medewerkers inzichtelijk zijn met een klik op de knop? Uiteraard met de inachtneming van hun gebruikersrechten?

Contractmanagementsysteem ter ondersteuning van het proces

Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en hoe u uw contractmanagementproces het beste kunt inrichten. Met het beste bedoelen wij niet op ónze manier. Maar op de manier die bij u, uw organisatie en uw werkprocessen past. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid en gebruiksvriendelijk contractmanagementsysteem. Wat dit systeem kan en doet, leest u hieronder.

Contractmanagement

Alle contracten met één klik te raadplegen én de informatie beschikbaar voor toekomstige onderhandelingen. Dat kan en het is bovendien zo geregeld.

Contractworkflows

Met INCONTO borgt u het hele proces. Een gedigitaliseerde workflow zorgt voor een vlotte doorloop van inkooptrajecten en contractonderhandelingen.

Managementrapportages

Standaard rapportages, maar ook op maat aangepast aan uw behoefte. INCONTO verstrekt u de rapportages die u nodig heeft.

Contractbeheer, contractworkflows en managementrapportages

INCONTO Contractmanagement staat voor ’in control’ zijn over uw contracten en gaat verder dan alleen contractadministratie of contractbeheer. Naast de contractbeheermodule bieden wij u ook de contractworkflowmodule aan en de mogelijkheid tot het maken van managementrapportages. Met behulp van onze module professionaliseert u uw organisatie nog meer.

Wenst u de controle over uw contracten te krijgen?

Wij adviseren u graag.

Bekijk voor optimaal resultaat ook de andere software van INCONTO

Een gestroomlijnd inkoopproces?

Dat kan!

Snellere factuurafhandeling?

Geen probleem.

Eenvoudig beheer flexwerkers

Het is zo geregeld.