Waar traditionele consultancy stopt, gaan wij verder.

Deskundig advies van branche gespecialiseerde consultants

Automatisering helpt bij het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van bedrijfsprocessen. Door onze jarenlange ervaring, mede opgebouwd door ons ontstaan uit inkoophuis Emeritor en haar consultancy-werk, weten wij hoe we inkoopprocessen en gerelateerde bedrijfsprocessen optimaal kunnen inrichten. Onze INCONTO-software staat hiervoor garant, mits de implementatie op een correcte wijze plaatsvindt.

Om aan de vraag uit de markt te voldoen én om onze jarenlange ervaring voor een breed publiek beschikbaar te maken, hebben wij INCONTO Consultancy opgezet. Wij streven ernaar om onze klanten van de beste service te voorzien. De begeleiding en structurering van bedrijfsprocessen is daar onderdeel van. Aangevuld met de implementatie van onze software levert dit een solide basis voor uw organisatie voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Zijn de processen behorende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking eenmaal ingericht, dan houdt het nog niet op voor ons. De stap erna nemen wij ook voor onze rekening: ervoor zorgen dat deze processen werken. Waar de traditionele bedrijfsconsultant stopt, gaan wij verder. Zo houden wij ook na de inrichting van de processen en het implementeren van de software vinger aan de pols. Alleen op deze manier houdt u de controle over uw bedrijfsprocessen en het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Bovendien resulteert dit in continuerend optimaal gebruik van de contractmanagementsoftware, de inkoopsoftware of de inzet van digitale factuurverwerking.

Heeft u ook behoefte aan ondersteuning bij het inrichten van uw bedrijfsprocessen? Of wilt u met iemand van onze consultancy-afdeling sparren over hoe u uw organisatie weer efficiënt kan laten draaien? Neem dan nu contact met ons op voor een afspraak.

Deskundig advies

Wie anders dan de inkoper zelf weet alles van het inkoopvak? Daarom zijn onze consultants ook inkopers, zij kennen de processen door en door.

Inkoopkennis

Een aanspreekpunt, maar inkoopkennis van meer dan 100 jaar met dank aan onze herkomst.

Branche

Inkoop is inkoop, maar niet iedere branche koopt op dezelfde manier in. Wij hebben specialisten in vele branches.

In house

Wij ontwikkelen onze software zelf, met de input van onze gebruikers. U communiceert rechtstreeks met onze developers.

Marktontwikkelingen

Meedenken met de markt én de ontwikkelingen omarmen en verwerken. Zo beschikt u over state of the art software.

Advies nodig?

Onze consultants staan voor u klaar.