Onze partners

Voor maximale dienstverlening heeft INCONTO een aantal samenwerkingen. Welke dat zijn en wat deze inhouden, leest u op deze pagina. Wil uw organisatie ook INCONTO-partner worden of heeft u vragen over onze partners, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

INCONTO is AFAS Partner in de categorie Inkoop- en Contractmanagement. Er is een gecertificeerde koppeling om (inkoop)contracten proactief te beheren en bestellingen te doen bij leveranciers.

DDi  is specialist op het gebied van Document Software. DDi heeft praktijkervaring in het adequaat inrichten van documentprocessen en projecten op het gebied van informatiebeheer.

 

Het digitaal ondertekenen van documenten, daar staat DocuSign voor. Ook voor contracten! En dat zorgt voor een sneller verwerkingstraject en minder papier.

Emeritor is een inkoopdienstverlener met 80 eigen medewerkers. Zij bestaan 20 jaar en werken voor zowel de private- als de publieke sector.

Met Exact Financials automatiseert u alle administraties van uw financiële afdeling. Daardoor kan uw Financieel Management nauwkeurige prognoses geven en risico’s beheersen.

FileLinx is een business applicatie platform, gericht op het opslaan, delen en beveiligen van documenten en informatie in het MKB+ en bij non-profit organisaties.

 

Global BrainForce is een offshore software development organisatie met het hoofdkantoor in de Filipijnen. Zij leveren gespecialiseerde en hooggekwalificeerde software development capaciteit.

go2UBL is een conversiepartij die het mogelijk maakt om facturen in elk formaat om te zetten tot een e-factuur.

Invoicesharing maakt het mogelijk om XML facturen te ontvangen van leveranciers en deze direct met de inkooporder te matchen in INCONTO. Deze elektronische factuurverwerking elimineert administratieve handelingen en vergemakkelijkt het betaalproces .

Trancon heeft zich gespecialiseerd in een tweetal logistieke softwareproducten voor het MKB: BOXwise (magazijnbeheer) en CARTwise (webwinkel).

WhiteVision helpt organisaties makkelijker én prettiger werken met oplossingen waarmee inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt.