Onze partners

Om een optimale dienstverlening te kunnen aanbieden, is INCONTO diverse partnerschappen aangegaan. Welke partnerschappen en wat deze inhouden leest u op deze pagina. Mocht uw organisatie ook INCONTO-partner willen worden of heeft u vragen over onze huidige partners, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

INCONTO is AFAS Partner in de categorie Inkoop- en Contractmanagement. Dit resulteert in een gecertificeerde koppeling om (inkoop)contracten proactief te beheren en bestellingen te doen bij leveranciers.

DDi  is specialist op het gebied van Document Software. DDi heeft praktijkervaring in het adequaat inrichten van documentprocessen en projecten op het gebied van informatiebeheer.

Emeritor is een inkoopdienstverlener met 100 eigen medewerkers. Zij bestaan 20 jaar en werken voor zowel de private- als de publieke sector.

Met Exact Financials automatiseert u alle administraties van uw financiële afdeling. Daardoor kan uw Financieel Management nauwkeurige prognoses geven en risico’s beheersen.

FileLinx is een business applicatie platform gericht op het opslaan, delen en beveiligen van documenten en informatie in het MKB+ en non-profit organisaties.

Global BrainForce is een offshore software development organisatie met hoofdkantoor in de Filipijnen. Zij leveren gespecialiseerde en hooggekwalificeerde software development capaciteit.

Inkoopvandaag brengt inspirerend nieuws over inkoop in Nederland. Inhoudelijke artikelen, luchtige blogs en columns zijn aan de orde van de dag.

Invoicesharing maakt het mogelijk om XML facturen te ontvangen van leveranciers en direct met de inkooporder te matchen in INCONTO. Met elektronische factuurverwerking elimineert u administratieve handelingen zonder waarde en versnelt u het betaalproces .

Trancon heeft zich gespecialiseerd in een tweetal logistieke softwareproducten voor het MKB: BOXwise (magazijnbeheer) en CARTwise (webwinkel).

WhiteVision helpt organisaties makkelijker én prettiger werken met oplossingen waarmee inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt.