INCONTO en partners: samen bereik je meer

Ook voor inkoopsystemen geldt dat men samen meer bereikt! Voor maximale dienstverlening heeft INCONTO daarom een aantal samenwerkingen en/of partners. De samenwerkingsverbanden werken door al onze modules heen. Gebruikt u of gaat u gebruiken maken van onze contractmanagementsoftware, onze inkoopsoftware of onze factuurverwerking? Grote kans dat u kunt profiteren van de diensten van onze partners.

Benieuwd naar onze samenwerkingsverbanden? De betreffende organisaties treft u hieronder aan. Wil u met uw organisatie profijt halen uit deze samenwerkingen? Of wil uw organisatie ook met ons samenwerken? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee.

INCONTO is AFAS Partner in de categorie Inkoop- en Contractmanagement. Er is een gecertificeerde koppeling om (inkoop)contracten proactief te beheren en bestellingen te doen bij leveranciers.

 

Whitevision helpt organisaties makkelijker én prettiger werken met oplossingen waarmee inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt.

Het digitaal ondertekenen van documenten, daar staat DocuSign voor. Ook voor contracten! En dat zorgt voor een sneller verwerkingstraject en minder papier.

 

 

Invoicesharing maakt het mogelijk om XML facturen te ontvangen van leveranciers en deze direct met de inkooporder te matchen in INCONTO.

Met Exact Financials automatiseert u alle administraties van uw financiële afdeling. Daardoor kan uw Financieel Management nauwkeurige prognoses geven en risico’s beheersen.

FileLinx is een business applicatie platform, gericht op het opslaan, delen en beveiligen van documenten en informatie in het MKB+ en bij non-profit organisaties.

Global BrainForce is een offshore software development organisatie. Zij leveren gespecialiseerde en hooggekwalificeerde software development capaciteit.

go2UBL is een conversiepartij die het mogelijk maakt om facturen in elk formaat om te zetten tot een e-factuur.

Trancon heeft zich gespecialiseerd in een tweetal logistieke softwareproducten voor het MKB: BOXwise (magazijnbeheer) en CARTwise (webwinkel).

Ook partner worden?

Dat kan. We horen graag van u.

Meer weten over onze partners?

Neem nu contact met ons op.