Factuurverwerking: een vlotte en geautomatiseerde afhandeling van inkomende facturen... welke crediteurenadministratie droomt er niet van?

Tijdwinst én kostenbesparing door digitaliseren van factuurverwerking

Iedere crediteurenadministratie krijgt te maken met zoekgeraakte facturen. Of met facturen waar niet van bekend is of de goederen of diensten geleverd zijn. Maar ook facturen die bij de goedkeurder blijven liggen, omdat die ergens onderaan de stapel papierwerk ligt. Het is bewezen dat het digitaal afhandelen van facturen enerzijds een flinke tijdswinst oplevert en anderzijds een kostenreductie teweeg brengt.

Heeft u interesse in het digitaliseren van uw factuurverwerking, maar weet u niet hoe te beginnen? Lees dan hieronder onze oplossing. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor aanvullende informatie, een demo of een offerte.


Ontvangen, inlezen, matchen en accorderen

Het klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Het proces van factuurverwerking in digitale vorm ontloopt het proces in papieren vorm niet echt. Nog steeds worden facturen ontvangen, ingelezen, gematcht en geaccordeerd. In digitale vorm doet het systeem dat voor uw crediteurenadministratie. Het grootste voordeel: tijdwinst voor uw crediteurenadministratie en geen vergeten of verloren geraakte facturen.

Als extra aanvulling op de factuurverwerkingsmodule kunt u ook gebruik maken van de functionaliteit van de INCONTO Scan & Herken module. Hierbij verwerkt u ook niet-digitale facturen in het systeem. Hou er rekening mee dat een pdf-bestand officieel geen digitale factuur is en daardoor behandeld wordt als een papieren factuur.

Schematische weergave factuurverwerking via INCONTO

Schematische weergave factuurverwerking via INCONTO

INCONTO Factuurverwerking inzetten bij uw organisatie?

Wij helpen u graag!

Bekijk voor optimaal resultaat ook de andere modules van INCONTO

Controle over uw contracten?

We adviseren u graag.

Een gestroomlijnd inkoopproces?

Dat kan!

Eenvoudig beheer flexwerk.

Het is zo geregeld.