Gebruiksgemak en vereenvoudigde bestelprocessen door leverancierskoppelingen

Hoe realiseren we nog een extra vereenvoudiging van bestelprocessen en verlichting van de administratieve lasten bij onze klant? Dit was een van de extra vraagstukken waar we tegenaan liepen tijdens onze bedrijfsprocesanalyses. Een oplossing bleek niet ver weg: het activeren van leverancierskoppelingen. Op deze manier bieden wij leveranciers de mogelijkheid om hun systemen te koppelen aan onze systemen. Leveranciers krijgen de keuze uit twee mogelijkheden: OCI-koppeling of orderkoppeling.

OCI-koppeling

Via een OCI-koppeling maken wij het mogelijk om vanuit ons systeem producten op te halen uit de webshop van de leverancier. De leverancier ontvangt dan vanuit INCONTO de order via een inkoopopdracht met pdf. Het resultaat? Eén omgeving voor bestellingen, gebruiksgemak en vermindering van de administratieve handelingen bij onze gebruikers.

Orderkoppeling

Met de orderkoppeling krijgt ook de leverancier nog een stukje extra gebruiksgemak. De werkwijze voor de gebruiker is hetzelfde als bij de OCI-koppeling. De order gaat echter via XML naar de leverancier toe, waardoor deze de orders niet meer handmatig in hoeft te kloppen. Zij worden automatisch in hun systeem geïmporteerd.


Actieve leverancierskoppelingen

Hieronder treft u een overzicht aan van de leveranciers waarmee onze systemen gekoppeld zijn. Soms betreft het een OCI-koppeling, soms een orderkoppeling en soms beide. Wilt u meer weten over de koppeling of wilt u uw webshop ook laten koppelen met INCONTO? Neem dan contact met ons op. Wij spreken de mogelijkheden graag met u door.