Onze software brengt uw organisatie weer in control

uw behoefte = onze basis

De behoefte van inkopers aan een systeem dat ondersteunend is aan het proces, ligt aan de grondslag van ons ontstaan. Een nauwe samenwerking tussen onze consultants en onze gebruikers leidt tot de (door)ontwikkeling van onze software. Software die tevens het werk vereenvoudigt, tijdwinst oplevert en een kostenbesparing realiseert. De combinatie van procesbegeleiding en bijpassende software levert onze klanten inzicht en overzicht en efficiëntie en grip op.

INCONTO, always in control

contractmanagementsoftware - inkoopsoftware - factuurverwerking

INCONTO, samen in control

Met onze dienstverlening bent u op alle fronten van het purchase-to-pay-proces in control. Onze jarenlange kennis van het inkoopproces op strategisch, tactische en operationeel gebied geeft u de tools om dit proces binnen uw organisatie te stroomlijnen. Wij zetten onze kennis in om u te ontzorgen en te adviseren Dit in combinatie met onze software voor inkopers door inkopers, zorgt ervoor dat u beter beslagen ten ijs komt dan uw concurrent!


Contractmanagement

Alle contracten met één klik te raadplegen én de informatie beschikbaar voor toekomstige onderhandelingen. Dat kan en het is bovendien zo geregeld.

Lees meer

E-procurement

Afscheid nemen van onoverzichtelijk inkopen en van de wirwar van inlogcodes van diverse webshops? Een gestroomlijnd inkoopproces is dichtbij!

Lees hoe...

Factuurverwerking

Vlotte en geautomatiseerde afhandeling van inkomende facturen… welke crediteurenadministratie droomt er niet van?

Lees meer...

Flexwerk

Flexwerkers: voor veel organisaties zijn ze onmisbaar, maar de administratie is vaak complex en bewerkelijk. Of toch niet?

Lees hoe...

SaaS of On-premise

De meeste bedrijfssoftware kunt u alleen verkrijgen met een SaaS-abonnement. Bij INCONTO geven we u echter bewust twee keuzes. Het gaat er immers om dat u de software kan gebruiken én draaien op de manier die u wilt. Alleen zo bent u echt in control.

De mogelijkheden waaruit u kunt kiezen zijn: on-premise en in de cloud. Kiest u voor on-premise? Dan draait u de software op uw eigen server. Kiest u voor in de cloud? Dan werkt u altijd en overal online op onze streng beveiligde en gecertificeerde servers.

Twijfelt u over de abonnementsvorm? Wij denken graag met u mee over welke vorm het beste bij u past. In een vrijblijvend (telefonisch) gesprek lichten we graag de voordelen én nadelen van beide abonnementsvormen aan u toe. Neem nu contact met ons op voor een toelichting.

Cloud/Saas of On-premise in het kort

Wilt u onze dienstverlening ervaren en de werking van onze software zien?

Vraag dan nu een demo aan. Wij maken graag tijd voor u.