Optimale inzet door uitbesteding van het functioneel beheer

Soms nemen organisaties specifiek een medewerker aan voor het functioneel beheer van de applicaties die zij in gebruik hebben. Soms wijzen zij een van de bestaande medewerkers aan voor de rol van functioneel beheerder. Zijn deze opties niet aan de orde voor uw organisatie? Dan kunt u ervoor kiezen om het beheer aan ons uit te besteden.

Het functioneel beheer bestaat letterlijk uit het beheren van alle gegevens binnen INCONTO. U heeft geen omkijken naar de inrichting. Het updaten van catalogi en leveranciers bij het inkoopsysteem valt hier bijvoorbeeld onder. Of het aanpassen van gebruikers in het algemeen. Aangezien onze medewerkers bij de implementatie intensief contact met uw medewerkers hebben, maken zij als het ware onderdeel uit van uw organisatie. Zij kennen de procuratieschema's, de contractsoorten, de instellingen en eisen. In combinatie met hun kennis van onze software, richten zij de te gebruiken modules volledig in. Hierdoor maakt uw organisatie optimaal gebruik van de aanwezige functionaliteiten.

Het uitbesteden van werkzaamheden hoeft niet onhandig of duur te zijn. Ook hiervoor zijn onze medewerkers tijdens onze standaard openingstijden voor u bereikbaar. De bijhorende kosten zijn vooraf inzichtelijk én zeker beperkt.

Wilt u meer weten over hoe u functioneel beheer bij ons kunt onderbrengen? Neem dan nu contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Optimaal gebruik maken van INCONTO?

Breng uw functioneel beheer bij ons onder! Meer weten? Neem nu contact met ons op.