tip van de maand

Tip van de maand: uw INCONTO applicatiebeheer uitbesteden

Tevreden gebruikers en meer tijd voor primaire zaken

Als interne applicatiebeheerder, functioneel of technisch, krijgt u de hele dag allerlei vragen van gebruikers om uw oren. Vaak vergt het veel tijd en moeite om erachter te komen wat precies het probleem is en hoe dat op te lossen is. Ook moet u zich verdiepen in de ins-en-outs van diverse applicaties.

Applicatiebeheer

Wij bieden voor INCONTO de dienst ‘applicatiebeheer‘ aan waarbij we uw organisatie ontzorgen en volgens afspraken uw gebruikers te woord staan en problemen oplossen. U heeft minder expertise nodig en gebruikers worden nog sneller geholpen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het gebruik van onze applicatiebeheer diensten? Of hoe uw organisatie de voordelen van een efficiënt ingericht contractmanagementsysteem of inkoopsysteem en bijhorende processen kan ervaren? Neem dan contact met ons op via info@inconto.com of via 0850-185725. Wij staan u graag te woord.

Suggesties

Heeft u nog suggesties voor een volgende tip van de maand? Een handige tip die u van onze Servicedesk kreeg en die u onze andere klanten niet wil onthouden? Geef het dan nu aan ons door! Namens andere gebruikers alvast hartelijk dank!

Deel content met:
Geplaatst in Nieuws / Blogs, Tip van de maand en getagd met , , , , .