result laboratoria

Albert Schweitzer Lab kiest voor INCONTO

Albert Schweitzer Lab (ASL) is een recente afsplitsing van het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Het laboratorium kiest ervoor om van onze volledige suite gebruik te gaan maken in combinatie met AFAS Profit/Insite.

Het laboratorium van het Albert Schweitzer ziekenhuis is per 1 januari 2014 verzelfstandigd. Reden om te kiezen voor een nieuwe ERP en P2P inkoopoplossing; AFAS/INCONTO. Dit betreft de levering en implementatie van de modules e-procurement (incl. voorraadbeheer en logistiek), contractmanagement en digitale factuurverwerking in combinatie met AFAS Profit/Insite.

In samenwerking met ASL breiden we ons logistieke cq. voorraadbeheeroplossingproces uit om ook de houdbaarheidsdata (LOT- en Batchnummering) bij de kunnen houden. Tevens leveren we functionaliteit op die het mogelijk maakt om producten zowel per barcodescanner te bestellen als binnen te melden.

* ASL heet tegenwoordig Result Laboratorium

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over de samenwerking tussen Albert Schweitzer Lab en INCONTO? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Deel content met:
Geplaatst in Contractmanagement, Digitale factuurverwerking, E-procurement, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , , , , , , .