De Gereformeerde Scholengroep Groningen kiest voor onze suite

De Stichting Gereformeerde Scholengroep kiest voor volledige INCONTO suite. Dit betreft de levering en implementatie van de modules e-procurement, contractmanagement en digitale factuurverwerking in combinatie met AFAS Profit/Insite.

Over Stichting Gereformeerde Scholengroep

De Stichting Gereformeerde Scholengroep verzorgt voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs. De groep bestaat uit het Gomarus College, het ROC Menso Alting en een dienstencentrum.

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over GSG of INCONTO? Of heeft u ook de behoefte om uw gehele contractmanagement-, inkoop- en factuurverwerkingsprocessen te professionaliseren? Of slechts een van deze onderdelen? Neem dan nu contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Deel content met:
Geplaatst in Contractmanagement, Digitale factuurverwerking, E-procurement, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , .