INCONTO Contractmanagement

Contractmanagement voor het MKB; INCONTO|One

INCONTO heeft een contractmanagementoplossing ontwikkeld, speciaal voor het MKB: INCONTO|one. De tool is zeer gebruikersvriendelijk en de maandelijkse kosten vrij laag. De combinatie met de jarenlange kennis van en ervaring met contractmanagement van INCONTO, maakt deze tool ideaal voor ondernemingen in het midden en klein segment. Het contractmanagementsysteem staat de organisatie bij in het managen van contracten, op een wel zeer gemakkelijke manier.

INCONTO|one is de ‘light’ versie van de INCONTO Contractmanagement module. Deze software is bijzonder interessant voor bedrijven met slechts een relatief beperkt aantal gebruikers. INCONTO|one is zeer toegankelijk door de lage maandelijkse kosten. De organisatie zit niet vast aan een contract, het is abonnement is per maand opzegbaar.

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in INCONTO|one, de contractmanagementsoftware voor het MKB? Ga voor meer informatie naar www.incontoone.nl. Wenst u meer informatie over de gehele oplossing van INCONTO? Neem dan nu contact met ons op voor een demo.

Deel content met:
Geplaatst in Contractmanagement, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , .