Veiligheidsregio Fryslan kiest voor Digitale Factuurverwerking

Veiligheidsregio Fryslan kiest ervoor om haar INCONTO functionaliteit uit te breiden met Digitale Factuurverwerking, Scan & Herken en een koppeling met haar financiële systeem CODA. Met deze extra modules slaagt de organisatie erin om een 3-way-match binnen het systeem te maken en hiermee een flinke besparing realiseren in de afhandelingskosten. Eerder koos Veiligheidsregio Fryslan al voor de e-procurementmodule van INCONTO.

Over Veiligheidsregio Fryslan

Er zijn 25 veiligheidsregio’s in Nederland. Veiligheidsregio’s zijn in het leven geroepen om inwoners van Nederland beter te beschermen tegen de risico’s van rampen en crises. Voorheen viel rampenbestrijding en crisisbeheersing onder de gemeente. Door het onder één regionale bestuurlijke regie te plaatsen, is de slagkracht vergroot. Het werkgebied van Veiligheidsregio Fryslan is gelijk aan de grenzen van de provincie Friesland.

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over de de samenwerking tussen Veiligheidsregio Fryslan en INCONTO?  Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Deel content met:
Geplaatst in Digitale factuurverwerking, E-procurement, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , , .