Gelukkig Nieuwjaar! INCONTO blikt vooruit!

Gelukkig nieuwjaar! INCONTO blikt vooruit.

De eerste week van het nieuwe jaar zit er bijna op. Nog net op de valreep kunnen we jullie een mooi nieuwjaar wensen. Maar zeker ook een moment om met INCONTO vooruit te kijken naar onze plannen voor het komende jaar. Plannen waar we erg naar uitkijken!

Lancering INCONTO Mobile

Een van deze plannen is de INCONTO mobiele app. Op korte termijn komt er een nieuwe release uit. Met de doorvoering van deze release is onze software klaar voor de nieuwe app: INCONTO Mobile. Gebruiksvriendelijkheid op de werkvloer is daardoor nog sterker aanwezig! Goedkeurders kunnen bijvoorbeeld inkoopaanvragen en facturen goedkeuren. Maar ook beoordelaars toevoegen op facturen en de factuur vervolgens naar deze beoordelaar sturen. Wat er nog meer kan, laten we jullie weten als de app is aangemeld bij de verschillende app-stores.

Samenwerking met NCN Capital

INCONTO is een ‘best of breed’-platform. Wij streven ernaar om met de beste partners in hun specifieke vakgebieden samen te werken. Afgelopen jaar intensiveerden we de samenwerking met NCN Capital, een platform dat helpt met werkkapitaaloptimalisatie. In 2023 zetten we een volgende stap in de samenwerking. Al onze klanten krijgen de beschikking over een NCN Capital-omgeving. Het gebruik is uiteraard geen verplichting, maar helpt wel met het verder op orde maken van de backoffice processen.

Webinars als kennissessie

In 2022 vond de aftrap plaats van onze webinarsessies. Onder de noemer ‘INCONTO DEMOnstreert’ organiseren we ook dit jaar diverse webinars. Een andere insteek dan onze normale demo’s en erg leerrijk. Hou onze website in de gaten voor de aankondigingen van komende webinars en spijker uw kennis over contractmanagement, inkoop of purchase-to-pay bij!

Onze wensen

Zoals aangegeven in de introductie mogen bij een nieuw jaar wensen niet ontbreken. Namens ons hele team wens ik jullie dan ook een prachtig en gezond nieuwjaar. Net als voorgaande jaren staan we ook nu weer klaar om jullie te ondersteunen met jullie P2P-processen!

Najim el Mouridi

Deel content met:
Geplaatst in Nieuws / Blogs.