HilverZorg kiest voor volledige INCONTO-suite

HilverZorg kiest ervoor om haar inkoop-, contractmanagement- en factuurverwerkingsprocessen te optimaliseren met behulp van het complete INCONTO-pakket. Door de inzet van de drie modules beoogt de organisatie overzicht en informatie te krijgen over alle genoemde processen en deze tegelijk te stroomlijnen en versimpelen. De kick-off meeting heeft inmiddels plaatsgevonden, de komende weken vindt de implementatie van het gehele softwarepakket in de organisatie plaats.

Met de toevoeging van Hilverzorg als gebruiker van de INCONTO-diensten vergroot INCONTO wederom haar toonaangevende positie binnen de zorgsector op het gebied van P2P en contractmanagementapplicaties.

Over HilverZorg

HilverZorg is een woonzorgorganisatie in Hilversum. Zij biedt veelzijdige zorg en ondersteuning bij de mensen thuis of in woondiensten- of expertisecentra. Met kleinschalige, integrale zorg stelt de organisatie hun klanten in staat hun leven in te richten zoals zij dat zelf willen. Nu en in de toekomst.

De organisatie is continu op zoek naar vernieuwing en verbetering op het gebied van zorgconcepten en dienstverlening. De diverse woondienstencentra vormen in de wijk een trefpunt voor mensen, ondersteuning en zorg. Zij zijn er niet alleen voor de bewoners van het centrum, maar ook voor alle omwonenden in de wijk. Dit veelzijdige karakter van de woondienst- en expertisecentra vraagt om een gestructureerde bedrijfsvoering. Het onderbrengen van inkoop, contractmanagement en factuurverwerking in één pakket draagt hieraan bij.

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over Hilverzorg of INCONTO? Of heeft u ook de behoefte om uw gehele contractmanagement-, inkoop- en factuurverwerkingsprocessen te professionaliseren? Of slechts een van deze onderdelen? Neem dan nu contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Deel content met:
Geplaatst in Contractmanagement, Digitale factuurverwerking, E-procurement, Nieuws / Blogs en getagd met , , , .