exact - een van de partners van INCONTO

INCONTO is nu ook gecertificeerd EXACT partner

Het is zover: INCONTO is nu ook gecertificeerd Exact-partner!

Exact ontwikkelt innovatieve ERP-software gericht op ondernemende bedrijven in een breed scala van industrieën. INCONTO is bij verschillende klanten al jaren geïntegreerd met Globe en Financials. In 2014 zijn we met Exact een samenwerkingsverband gestart om een aantal doelmarkten nog beter te kunnen bedienen.

Met de combinatie EXACT – INCONTO optimaliseert u de informatie- en communicatiestromen binnen uw organisatie en vergroot u de kostenefficiëntie van uw organisatie!

Over Exact

Exact is marktleider in business software in de Benelux. Organisaties kunnen bij hen terecht voor de automatisering van boekhoud, financiële, ERP, HRM en CRM processen. Daarnaast bieden zij specifieke branche-oplossingen.

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over de koppeling tussen Exact en INCONTO? Of wilt u informeren of er ook met uw ERP/Financieel systeem een koppeling met INCONTO mogelijk is? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Deel content met:
Geplaatst in Nieuws / Blogs en getagd met , .