AFAS - een van de partners van INCONTO

Integratie AFAS Profit Insite – alle acties op 1 plek

AFAS is alweer een aantal jaren een belangrijke strategische partner voor ons en we hebben inmiddels een flink aantal gezamenlijke klanten. Het was dan ook een wens van ons en onze klanten om vanuit AFAS Profit InSite direct in INCONTO te kunnen werken en de acties te integreren. Wij hebben dit inmiddels ontwikkeld en het wordt nu bij een aantal klanten uitgerold.

Over AFAS

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Zij ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt, waaronder ERP-software. Via slimme automatisering zorgen ze ervoor dat bedrijfsprocessen vereenvoudigd.

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over de koppeling tussen AFAS Profit Insite en INCONTO? Of wilt u informeren of er ook met uw ERP/Financieel systeem een koppeling met INCONTO mogelijk is? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Deel content met:
Geplaatst in E-procurement, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , .