managementboek

Managementboek en INCONTO gaan samenwerken

In maart sloten Managementboek en INCONTO een overeenkomst tot samenwerking. Aangezien beide organisaties veel overeenkomstige klanten bedienen en bij beide klantgerichtheid voorop staat, is samenwerken een logische stap.

De samenwerking krijgt vorm via een leverancierskoppeling: bestellingen kunnen daardoor rechtstreeks in de INCONTO inkoopapplicatie geplaatst worden. Hierdoor vereenvoudigt het bestelproces, hetgeen leidt tot een aanzienlijke vermindering van de administratieve lasten bij klanten.

De komende tijd informeren Managementboek en INCONTO hun klanten over de samenwerking en gaan zij de koppelingen activeren.

Over Managementboek

Managementboek is een online boekhandel waar men sinds 1998 terecht kan voor gespecialiseerde vakinformatie. Managementboek onderscheidt zich door het aanbod van (studie)boeken, e-books en andere vakliteratuur (zoals tijdschriften) specifiek af te stemmen op de behoeftes van business professionals, zowel B2C als B2B. Naast vakliteratuur biedt Managementboek ook seminars, (online) trainingen en incompany trainingsprogramma’s aan.

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Deel content met:
Geplaatst in Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , , .