Nieuw in INCONTO: ook Hobrand Algebra is nu gekoppeld

Nieuw in INCONTO: ook Hobrand Algebra is nu gekoppeld

Met ingang van deze maand is het voor INCONTO-gebruikers mogelijk om via een leverancierskoppeling producten bij Hobrand Algebra te bestellen. Zij leveren o.a. hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen. Dankzij deze koppeling vereenvoudigen de gezamenlijke klanten van INCONTO en Hobrand Algebra hun inkoopproces en administratieve lasten.

Over Hobrand Algebra*

Hobrand Algebra BV is sinds 1983 de leverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen. Zij leveren aan brandweer, scheepvaart, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren. Naast het leveren en onderhouden, bieden zij ook de verhuur aan van veiligheidsproducten.

Over INCONTO

INCONTO streeft naar een zo compleet mogelijke dienstverlening op het gebied van inkoop, contractmanagement en factuurverwerking. Een meerwaarde van het INCONTO-pakket is het beheren van producten- en dienstencatalogi. Zowel interne als externe catalogi zijn hierdoor aan het systeem gekoppeld. Dit maakt het voor aanvragers veel eenvoudiger om in te kopen. Zij kunnen hierdoor alle bestellingen rechtstreeks in INCONTO doen. Dit leidt tot een vereenvoudigd inkoopproces en een aanzienlijke vermindering van de administratieve lasten bij de klant.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

 

* Hobrand Algebra heet sinds 1 februari 2020 Hobrand B.V.

Deel content met:
Geplaatst in Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .