WEBB Traders kiest voor contractmanagement via INCONTO

Een nieuw jaar, een nieuw systeem heeft WEBB Traders gedacht. Met ingang van 1 januari 2019 kiezen zij ervoor om met behulp van de contractbeheermodule van INCONTO hun contractmanagement te optimaliseren. Door de inzet van de module streeft de organisatie onder andere een beter overzicht en bredere toegankelijkheid van de lopende contracten na.

Over WEBB Traders

WEBB Traders is een snelgroeiende mid-size onderneming, actief in de elektronische handel op de meest toonaangevende aandelen- en derivaten beurzen. Het hoofdkantoor van WEBB is gevestigd in het centrum van Amsterdam en heeft vestigingen in Europa en Azië, waar op mondiale markten wordt gehandeld.

WEBB is een financiële instelling en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Over INCONTO

INCONTO® is het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® is ontstaan uit het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO-software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de samenwerking tussen Webb Traders en INCONTO? Of over de mogelijkheden voor de inzet van een contractmanagementsysteem voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via 0850-185725. Wij staan u graag te woord.

 

Deel content met:
Geplaatst in Contractmanagement, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , .