WEBB Traders kiest voor contractmanagement via INCONTO

Een nieuw jaar, een nieuw systeem heeft WEBB Traders gedacht. Met ingang van 1 januari 2019 kiezen zij ervoor om met behulp van de contractbeheermodule van INCONTO hun contractmanagement te optimaliseren. Door de inzet van de module streeft de organisatie onder andere een beter overzicht en bredere toegankelijkheid van de lopende contracten na.

Over WEBB Traders

WEBB Traders is een snelgroeiende mid-size onderneming, actief in de elektronische handel op de meest toonaangevende aandelen- en derivaten beurzen. Het hoofdkantoor van WEBB is gevestigd in het centrum van Amsterdam en heeft vestigingen in Europa en Azië, waar op mondiale markten wordt gehandeld.

WEBB is een financiële instelling en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Over INCONTO

INCONTO® is het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® is ontstaan uit het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO-software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Geplaatst in Contractmanagement, Nieuws en getagd met .