Patisserie Unique bedient klanten nog beter met webshopkoppeling met INCONTO

Een uniek concept van samenwerkende banket- en broodbakkerijen vraagt om een onderscheidende aanpak in klantgerichtheid. Dat vond Patisserie Unique ook en daarom regelde zij voor een klant een OCI-koppeling met het bestelsysteem van INCONTO. Voor beide partijen zijn hier voordelen aan verbonden. De klant bestelt gemakkelijker, hoeft slechts een keer in te loggen en ervaart minder administratieve lasten. Voor Patisserie Unique is er minder kans op fouten bij de orderbevestiging en een snellere factuurafhandeling na afloop. Een win-winsituatie voor beide partijen: een vereenvoudigd bestelproces én snelheid en efficiëntie.

Over Patisserie Unique

Een unieke combinatie van producten van 37 verschillende bakkerijen. Brood, patisserie en koekjes: het klinkt standaard, maar dat is het niet. Patisserie Unique geeft er een eigen invulling aan. Patisserie Unique levert rechtstreeks aan instellingen, catering- en horecabedrijven, restaurants en collega-bakkerijen.

Over INCONTO

INCONTO ondersteunt uw organisatie bij al uw backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. Tevens bieden we verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over Patisserie Unique, INCONTO of de onderlinge samenwerking kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wenst u ook een eenvoudig inkoopproces en wilt u rechtstreeks vanuit uw inkoopsysteem bestellen bij uw leverancier? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel ons of mail ons voor de mogelijkheden.

Deel content met:
Geplaatst in Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .