Karakter Wijnimport

Karakter Wijnimport realiseert OCI-koppeling met INCONTO

Kwaliteit en authenticiteit, daar staat Karakter Wijnimport voor. Op die wijze selecteren zij niet alleen de wijnboeren waar zij mee samenwerken, maar ook in hun klantgerichtheid streven zij dit na. Over het verzoek van een klant om een webshopkoppeling te maken met het inkoopsysteem van INCONTO hoefden zij niet lang na te denken. De koppeling is inmiddels gerealiseerd en levert de klant tijdwinst en gebruiksgemak op. Denk hierbij aan voordelen zoals eenmalige login, beperking van de administratieve lasten en een vereenvoudigd bestelproces.

Over Karakter Wijnimport

Karakter Wijnimport bouwt al sinds 1997 als onafhankelijke wijnimporteur aan een assortiment waar ze trots op zijn. Zij houden van authentieke wijnen die goed weergeven waar ze vandaan komen en waar ze van gemaakt zijn. Wijnen met verfijning en balans, met souplesse, die altijd drinkplezier bieden. De kwaliteit van de wijnen staat voorop.

Over INCONTO

INCONTO ondersteunt uw organisatie bij al uw backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. Tevens bieden we verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over Karakter Wijnimport, INCONTO of de onderlinge samenwerking kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wenst u ook een eenvoudig inkoopproces en wilt u rechtstreeks vanuit uw inkoopsysteem bestellen bij uw leverancier? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel ons of mail ons voor de mogelijkheden.

Deel content met:
Geplaatst in Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .