Tangenborgh

Zorggroep Tangenborgh kiest voor werken met INCONTO

Zorggroep Tangenborgh kiest ervoor om samen met INCONTO haar inkoop-, contractmanagement- en factuurverwerkingsprocessen te optimaliseren. Hierbij zal de borging plaatsvinden in onze softwareoplossing voor e-procurement, contractmanagement en digitale factuurverwerking.

Over Zorggroep Tanghenborgh

Zorggroep Tangenborgh is een grote zorgverlener uit Drenthe met 11 locaties, circa 1.750 mederwerkers (incl. stagiares) en 750 vrijwillgers en richt zich met name op de zorg voor ouderen en gehandicapten.

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over Zorggroep Tangenborgh of INCONTO? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van de inkoopsoftware van INCONTO? Neem dan nu contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Deel content met:
Geplaatst in Contractmanagement, Digitale factuurverwerking, E-procurement, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , , , , , , .