Abena en INCONTO activeren leverancierskoppeling

Zowel Abena als INCONTO werken oplossingsgericht: Abena in de zorg als leverancier, INCONTO als dienstverlener op inkoopgebied. Beide organisaties hebben elkaar in hun oplossingsgerichtheid gevonden. Dit uit zich in de vorm van een leverancierskoppeling tussen de INCONTO e-procurementmodule en de webshop van Abena. De koppeling vereenvoudigt het bestelproces van de gebruiker. Tevens zorgt het voor een vermindering van de administratieve lasten van de organisatie.

Over Abena

Bij Abena willen ze dagelijks het verschil maken in het leven van mensen. Dat doen ze door te werken aan oplossingen voor betere zorg. Oplossingen die de kwaliteit van leven van mensen verbeteren. Voor mannen, vrouwen, kinderen, baby’s, maar ook voor zorgprofessionals en mantelzorgers die dag in en uit voor anderen klaarstaan. De gezondheid van mens en milieu staat altijd centraal in alles wat ze doen.

Over INCONTO

INCONTO ondersteunt u bij al uw backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

De organisatie is ontstaan vanuit het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert. INCONTO zet deze kennis en praktijkervaring nog steeds in voor de ontwikkeling van haar INCONTO inkoop- en contractmanagementsoftware.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. En biedt tevens verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over Abena, INCONTO of de onderlinge samenwerking kunt u te allen tijd contact met ons opnemen via 085-018 5725 of via info@inconto.com. Wenst u ook een eenvoudig inkoopproces en rechtstreeks vanuit uw inkoopsysteem bestellen bij uw leverancier? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel ons of mail ons voor de mogelijkheden.

Deel content met:
Geplaatst in E-procurement, Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .