Alpheios en INCONTO vereenvoudigen bestelproces via webshop

Alpheios en INCONTO vereenvoudigen bestelproces via webshop

Alpheios is leverancier van schoonmaakproducten, -machines, – opleidingen en -dienstverlening en functioneert daarnaast als partner in het verbeteren van schoonmaakorganisaties. Zij hebben een gevestigde naam in de gezondheidszorg en bij schoonmaakbedrijven. Efficiëntie hebben zij, net als INCONTO, hoog in het vaandel staan. Een leverancierskoppeling tussen de INCONTO e-procurementmodule en de webshop van Alpheios is een volgende stap in nog meer efficiëntie. De koppeling vereenvoudigt het bestelproces van de gebruiker. Tevens zorgt het voor een vermindering van de administratieve lasten van de organisatie.

Over Alpheios

Alpheios is één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaakproducten, -systemen en -strategieën in de Benelux. Alpheios zorgt voor een performanceverbetering bij haar klanten door in hun schoonmaakproces mensen, middelen, methoden en machines beter op elkaar af te stemmen. Hierdoor wordt meer bereikt met minder energie, tijd en kosten. In samenwerking met de klant ontwikkelt Alpheios totaalplannen die een direct en duurzaam positief effect hebben.
Alpheios maakt deel uit van Vebego, een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, publieke sector en de gezondheidszorg. Ruim honderd bedrijven maken onderdeel uit van Vebego: zoals Hago, Vebego Services, Alpheios, Assist en Care. Daarnaast heeft Vebego een groot aantal samenwerkingsverbanden en joint ventures. Met bijna 50.000 medewerkers is Vebego actief in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland.

Over INCONTO

INCONTO is assistent voor alle backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.
De organisatie is ontstaan vanuit het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert. INCONTO zet deze kennis en praktijkervaring nog steeds in voor de ontwikkeling van haar INCONTO inkoop- en contractmanagementsoftware.
INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. En biedt tevens verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over Alpheios, INCONTO of de onderlinge samenwerking kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wenst u ook een eenvoudig inkoopproces en wilt u rechtstreeks vanuit uw inkoopsysteem bestellen bij uw leverancier? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel ons of mail ons voor de mogelijkheden.

Deel content met:
Geplaatst in E-procurement, Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .