Albert Heijn Zakelijk koppelt nu ook met INCONTO

Albert Heijn en INCONTO streven naar een optimale dienstverlening voor hun klanten. Beide bedrijven zijn hier continu mee bezig en trekken dit door in alle facetten van de organisatie. Vanuit dit oogpunt is er daarom recent een leverancierskoppeling geactiveerd tussen de webshop van Albert Heijn Zakelijk en de inkoopsoftware van INCONTO. Door de koppeling is het voor de klant eenvoudiger om de bestelling te plaatsen. Dit kan nu vanuit het inkoopsysteem, waardoor het niet meer nodig is om de bestelling handmatig in te voeren. Dit vereenvoudigt het gehele inkoopproces en leidt tot een aanzienlijke vermindering van de administratieve lasten bij de klant.

De gezamenlijke klanten van Albert Heijn Zakelijk en INCONTO kunnen met ingang van deze maand gebruik maken van de koppeling.

Over Albert Heijn

Al 130 jaar is Albert Heijn (of Appie) de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen zij dagelijks zo'n vijf miljoen borden bij zowel consumenten als bedrijven. Met meer dan 100.000 werknemers nemen zij die grote verantwoordelijkheid en zorgen ze ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in de winkelschappen vindt.

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op!

Deel content met:
Geplaatst in Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .