INCONTO gaat op de schop!

We vallen direct met de deur in huis: INCONTO gaat op de schop! Eerder deze maand lanceerden we al een nieuwe website. Later dit jaar is het de beurt aan onze software.  Hoe en wat? U leest het hier.

Achter de schermen wordt al geruime tijd gewerkt aan het omzetten van de look en feel van ons softwarepakket. Ook al deed de huidige lay-out wat het moest doen, het was aan vernieuwing toe. Dat realiseerden wij ons ook, dus gingen we aan de slag.

Onze ontwikkelaars gaven de nieuwe look en feel de hoogste prioriteit. Uitgangspunt was een meer intuïtieve lay-out én gebruiksvriendelijk op alle apparaten. Daar zijn we in geslaagd vinden we zelf, maar het echte oordeel komt uiteraard van onze gebruikers. Aangezien we in de afrondende fase zitten, leek het ons een goed moment om een aantal van onze heavy users een inkijkje in het nieuwe systeem te geven.

Dit inkijkje vond woensdag 25 juli jl. plaats. Na een demo en het doornemen van de beoogde planning, mochten ook de aanwezige gebruikers door het systeem heen bladeren. De geluiden waren positief, met uiteraard hier en daar een kritische noot. De komende tijd gaan deze heavy users aan de slag met het testen van het systeem. Onze ontwikkelaars verwerken hun opmerkingen én leggen de laatste hand aan de onderdelen die nog niet klaar zijn. Met als doel zo snel mogelijk met de uitrol van de nieuwe look en feel te kunnen beginnen.

Zodra het zover is, brengen we onze gebruikers op de hoogte én publiceren we dit op onze website en onze social media kanalen. Wilt u op de hoogte blijven, hou deze dan in de gaten!

U vindt ons op:

Deel content met:
Geplaatst in Contractmanagement, Digitale factuurverwerking, E-procurement, Flexwerk, Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , .