FSB - Facilitaire Samenwerking Bevolkingsonderzoeken

FSB organiseert haar contractmanagement via de software van INCONTO

Iedereen is wel bekend met de verschillende bevolkingsonderzoeken in Nederland. Zo zijn er de bevolkingsonderzoeken naar borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker. Voor deze groep zijn vijf regionale screeningsorganisaties en een landelijk Shared Service Centrum (Facilitaire Samenwerking Bevolkingsonderzoeken, afgekort FSB) ingericht. De bevolkingsonderzoeken hebben in de loop der jaren allen een vernieuwingsslag doorlopen. Hierdoor zijn de regionale verschillen in procesinrichting afgenomen en neemt een landelijke regie toe. Om een extra professionaliseringsslag te kunnen maken, is gestart met het structureren van contractmanagementprocessen. Het gebruik van de INCONTO contractmanagementmodule draagt hier substantieel aan bij. Doel is het komen tot één landelijke screeningsorganisatie met op termijn een volledig ingericht en geprofessionaliseerd inkoop- en contractmanagementproces.

Over FSB

De bevolkingsonderzoeken borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker worden in Nederland uitgevoerd en gecoördineerd door vijf screeningsorganisaties. De Facilitaire Samenwerking Bevolkingsonderzoeken (FSB) is een coöperatie die activiteiten ontplooit op het gebied van informatietechnologie, informatiemanagement, contractbeheer en gezamenlijke inkooptrajecten ten behoeve van deze vijf screeningsorganisaties.

Over INCONTO

INCONTO is assistent voor alle backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

De organisatie is ontstaan vanuit het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert. INCONTO zet deze kennis en praktijkervaring nog steeds in voor de ontwikkeling van haar INCONTO inkoop- en contractmanagementsoftware.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. En biedt tevens verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over FSB, INCONTO of de onderlinge samenwerking kunt u te allen tijd contact met ons opnemen via info@inconto.com of 0850-018 5725. Wenst u ook een gestroomlijnd contractmanagementproces? Ook dan staan wij u graag te woord of plannen wij een afspraak voor een demo over ons systeem.

Deel content met:
Geplaatst in Contractmanagement, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , .