BCC

BCC en INCONTO activeren leverancierskoppeling

Amsterdam/Nieuwkoop, 8 mei 2018 – BCC en INCONTO hebben beide klantgerichtheid en klantenservice als kernwaarde. Dit in combinatie met een gezamenlijke klantenkring leidde tot een intensieve samenwerking tussen beide organisaties. Op korte termijn is deze samenwerking actief als leverancierskoppeling tussen de INCONTO inkoopapplicatie en de BCC webshop.

Bestellingen kunnen door de koppeling rechtstreeks vanuit INCONTO gedaan worden, de gebruiker hoeft niet apart naar de site van BCC. Hierdoor vereenvoudigt het bestelproces. Dit leidt tot een aanzienlijke vermindering van de administratieve lasten bij de klant. De komende tijd lichten beide organisaties hun klanten in over de samenwerking en activeren zij de koppelingen.

Over BCC

BCC bestaat sinds 1969 en is onderdeel van de beursgenoteerde multinational Fnac die met 703 vestigingen is vertegenwoordigd in Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland en de Benelux. Hierdoor is de organisatie in staat nieuwe ontwikkelingen snel te signaleren en voorop te lopen bij de introductie van nieuwe producten. Met 1300 werknemers en 68 vestigingen is BCC een van de leidende elektro-speciaalzaken in Nederland en pionier op het gebied van Smart Home.

Met zijn enthousiaste en gepassioneerde medewerkers streeft BCC ernaar om zijn klanten de hoogst mogelijke service en de beste prijzen te bieden. Bezoek onze website voor meer informatie.

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over BCC, INCONTO of de onderlinge samenwerking? Neem dan nu contact met ons. Wenst u meer informatie over het realiseren van een eenvoudig inkoopproces en rechtstreeks vanuit uw inkoopsysteem bestellen bij uw leverancier? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een demo.

Deel content met:
Geplaatst in Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , .