tip van de maand

INCONTO Tip van de Maand: alternatief mailadres registeren

Regelmatig krijgt onze servicedesk vragen over onze software. Soms door nieuwe gebruikers, soms na een release. Een deel van deze vragen behandelen we in het onderdeel ‘Tip van de Maand’. Hoe we de selectie maken? We behandelen de vragen die meerder keren gesteld zijn of waarbij onze gebruikers veel tijdwinst kunnen halen. Deze maand behandelen we ‘ het registreren van een alternatief mailadres.’

Het registeren van een alternatief mailadres

Het is in INCONTO al enige tijd mogelijk om op het afleveradres van een locatie een alternatief mailadres te registreren. Dit is praktisch voor organisaties met meerdere locaties. Zeker als deze locaties bij verschillende locaties van dezelfde leverancier moeten bestellen. Om het iets duidelijker te maken, hebben we onderstaand praktijkvoorbeeld toegevoegd.

Praktijkvoorbeeld

Organisatie X heeft meerdere locaties en heeft als leverancier de Technische Unie. Om hun klanten optimaal van dienst te kunnen zijn en een snelle levering te regelen, heeft de Technische Unie regio’s ingesteld. Locatie A van genoemde organisatie X hoort bij de Technische Unie Noord Holland te bestellen. Locatie B van diezelfde organisatie X hoort bij de Technische Unie Midden Nederland te bestellen. Door het registeren van een alternatief mailadres in INCONTO, bestelt iedere locatie rechtstreeks bij ‘hun’ locatie van de betreffende leverancier.

Overige items in 'Tip van de Maand' lezen?

Benieuwd naar de andere tips in de rubriek 'Tip van de Maand'? Klik dan op de categorie 'Tip van de Maand' in de voettekst van onze website. U kunt ook via 'tag cloud' op de homepage terecht en daar op het woord 'Tip van de Maand' klikken of klik hier.

Deel content met:
Geplaatst in E-procurement, Nieuws / Blogs, Tip van de maand en getagd met , , , , , , .