Cordaid zet nieuwe stap in contractmanagement via de software van INCONTO

Een hulporganisatie is een complexe organisatie. Denk hierbij aan de vele contracten met medewerkers en vrijwilligers, sponsoren en leveranciers. Het structureren van deze contracten is daardoor heel belangrijk. Cordaid beseft dit maar al te goed en heeft een volgende stap gezet in hun contractmanagement. Met de inzet van de contractbeheermodule van INCONTO kunnen zij hun contractmanagement nog meer optimaliseren. De organisatie streeft met INCONTO onder andere een beter overzicht en bredere toegankelijkheid van de lopende contracten na.

Over Cordaid

Cordaid helpt al meer dan 100 jaar mensen in de meest moeilijke gebieden en omstandigheden om kansen te creëren voor mensen die dat het hardst nodig hebben. Ze maken deel uit van het wereldwijde Caritas-netwerk. En werken samen met veel lokale partnerorganisaties en gemeenschappen. Hoewel hun werkgebied de hele wereld beslaat, werken ze ook binnen de landsgrenzen. Zo helpen zij mensen in de bijstand om weer zelf een inkomen te verdienen.

Over INCONTO

INCONTO is de meest complete dienstverlener op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. Vele organisaties realiseerden met INCONTO een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces met bijbehorende besparingen. De organisatie is ontstaan uit het inkoophuis Emeritor®. Emeritor levert sinds 1998 inkoopdiensten en zet haar kennis en praktijkervaring in voor de ontwikkeling van INCONTO software.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Deel content met:
Geplaatst in Contractmanagement, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , .