koppeling met alflora

Alflora en INCONTO leveren optimale service door koppeling

Voor een groothandel in bloemisterij-artikelen is het belangrijk om klanten optimaal te bedienen via alle retailkanalen. Alflora heeft daarom al jaren een online webshop waar klanten snel en gemakkelijk kunnen bestellen. Om de dienstverlening naar nog een hoger level te tillen, is Alflora de samenwerking aangegaan met INCONTO.
Via een leverancierskoppeling bestelt de klant vanuit INCONTO bij Alflora. Handmatige invoer van de bestelling is daardoor niet meer nodig. Dit vereenvoudigt het gehele inkoopproces en leidt tot een aanzienlijke vermindering van de administratieve lasten bij de klant. De gezamenlijke klanten van Alflora en INCONTO kunnen met ingang van deze maand gebruik maken van de koppeling.

Over Alflora

Alflora is dé groothandel in bloemisterij-artikelen met filialen in binnen- en buitenland. Voor basismaterialen, verwerkartikelen en decoratie die de vakman nodig heeft om creatief te zijn en zijn business te runnen. Zij bieden elk seizoen een trendy collectie waarmee de vakman het verschil kan maken en zijn klanten kan verrassen.
Alflora behoort tot de handelsactiviteiten van Coöperatief Koninklijk Tuinbouwcentrum Horticoop. De tuinbouw gerelateerde bedrijfsactiviteiten zijn ondergebracht onder de naam Horticoop B.V.

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® is ontstaan van uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software. Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen. De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen.

INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Deel content met:
Geplaatst in E-procurement, Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .