Coolblue en INCONTO stellen leverancierskoppeling in

Alles wat vanuit INCONTO gebeurt, heeft tot doel jou als organisatie de controle terug te geven. Daar hoort ook het zo gemakkelijk mogelijk plaatsen van bestellingen bij. Daarom voegen we per 1 augustus 2019 Coolblue toe aan de leverancierskoppelingen. 

De leverancierskoppeling maakt het mogelijk om direct vanuit INCONTO een bestelling te plaatsen. Je hoeft de website van Coolblue niet meer te bezoeken en dit verlicht dus direct je administratieve lasten. 

Coolblue is het snelst groeiende e-commercebedrijf in de Benelux en sinds de oprichting in 1999 hebben zij maar één doel: jou blij maken. Het bedrijf geeft advies met verstand van zaken en heeft een obsessieve focus op klanttevredenheid. Je vindt er meer dan 25.000 producten, van de nieuwste telefoons tot je zakelijke laptop.

Wil je gebruik maken van de leverancierskoppeling tussen INCONTO en Coolblue? Of over de opties voor een koppeling tussen jouw leveranciers en INCONTO? Neem dan contact met ons op via 0850-185725. Wij staan je graag te woord.

Geplaatst in E-procurement, Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , .