Coolblue en INCONTO stellen leverancierskoppeling in

Alles wat vanuit INCONTO gebeurt, heeft tot doel jou als organisatie de controle terug te geven. Daar hoort ook het zo gemakkelijk mogelijk plaatsen van bestellingen bij. Daarom voegen we per 1 augustus 2019 Coolblue toe aan de leverancierskoppelingen.

De leverancierskoppeling maakt het mogelijk om direct vanuit INCONTO een bestelling te plaatsen. Je hoeft de website van Coolblue niet meer te bezoeken en dit verlicht dus direct je administratieve lasten.

Over Coolblue

Coolblue is het snelst groeiende e-commercebedrijf in de Benelux en sinds de oprichting in 1999 hebben zij maar één doel: jou blij maken. Het bedrijf geeft advies met verstand van zaken en heeft een obsessieve focus op klanttevredenheid. Je vindt er meer dan 25.000 producten, van de nieuwste telefoons tot je zakelijke laptop.

Over INCONTO

INCONTO is assistent voor alle backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

De organisatie is ontstaan vanuit het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert. INCONTO zet deze kennis en praktijkervaring nog steeds in voor de ontwikkeling van haar INCONTO inkoop- en contractmanagementsoftware.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. En biedt tevens verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Wil je gebruik maken van de leverancierskoppeling tussen INCONTO en Coolblue? Of over de opties voor een koppeling tussen jouw leveranciers en INCONTO? Neem dan contact met ons op via 0850-185725. Wij staan je graag te woord.

Deel content met:
Geplaatst in E-procurement, Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .