De Bondt Grafimedia Communicatie koppelt nu ook met INCONTO

Het optimaal bedienen van zowel de MKB-markt als de non-profitmarkt. Daar streven zowel De Bondt Grafimedia Communicatie als INCONTO naar. Beide bedrijven doen dat elk op hun eigen manier. INCONTO door het leveren van service en software op het gebied van contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. De Bondt door hun grote aanbod aan grafische diensten.

Door het instellen van een OCI-koppeling tussen beide systemen, kunnen klanten op een eenvoudige wijze orders vanuit de INCONTO-software insturen in de webshop van De Bondt. Het gevolg is een vereenvoudigd bestelproces met gebruiksgemak en tijdwinst voor de gebruiker. Maar ook een vermindering van de administratieve lasten van de organisatie.

Over De Bondt Grafimedia Communicatie

De Bondt Grafimedia is een overzichtelijke en slagvaardige organisatie met jarenlange ervaring binnen de grafische industrie. Het bedrijf beschikt over een eigen goed geoutilleerde drukkerij en kent een groot aanbod aan grafische diensten.

Over INCONTO

INCONTO ondersteunt uw organisatie met alle backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

De organisatie is ontstaan vanuit het inkoophuis Emeritor, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert. INCONTO zet deze kennis en praktijkervaring nog steeds in voor de ontwikkeling van haar INCONTO inkoop- en contractmanagementsoftware.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. En biedt tevens verschillende vormen van hosting, die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over De Bondt Grafimedia Communicatie, INCONTO of de onderlinge samenwerking kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wenst u ook een eenvoudig inkoopproces en rechtstreeks vanuit uw inkoopsysteem bestellen bij uw leverancier? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel ons of mail ons voor de mogelijkheden.

Deel content met:
Geplaatst in Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .