Bunzl en INCONTO activeren OCI-koppeling

Bunzl en INCONTO realiseren OCI-koppeling

Bunzl is de meest recente OCI-koppeling bij INCONTO. Met de koppeling bedienen beide partijen hun klanten in de hotel- en leisurebranche. Bunzl levert als totaalleverancier non-food artikelen. INCONTO levert service en software op het gebied van contractmanagement, inkoop en factuurverwerking.

De leverancierskoppeling realiseert een vereenvoudigd bestelproces. Gebruikers bestellen vanuit INCONTO rechtstreeks bij de webshop van Bunzl. Geen dubbel werk, geen extra inlog. De organisatie ervaart een vermindering van de administratieve lasten, de gebruikers ervaren gebruiksgemak en tijdwinst.

Over Bunzl

Bunzl Foodservice is een betrouwbare leverancier die haar klanten voorziet in de complete non-food behoefte. Hierbij onderscheidt Bunzl Foodservice zich met haar expertise op het gebied van duurzaamheid, maatwerkoplossingen, gepersonaliseerde artikelen en het geven van onafhankelijk en onderbouwend (verpakkings-)advies. Middels een breed en diep assortiment met ruim 15.000 artikelen is zij in staat om aan vrijwel elke vraag voldoen: van standaardproducten tot unieke innovaties. Met name in de horeca- en recreatiemarkt is haar positie substantieel en mag Bunzl Foodservice zichzelf marktleider noemen. Bunzl Foodservice is onderdeel van Bunzl plc, waardoor zij een groot internationaal netwerk kent, de mogelijkheid heeft om wereldwijd te leveren én grote inkoopvoordelen kan aanbieden.

Over INCONTO

INCONTO ondersteunt uw organisatie met alle backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

De organisatie is ontstaan vanuit het inkoophuis Emeritor, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert. INCONTO zet deze kennis en praktijkervaring nog steeds in voor de ontwikkeling van haar INCONTO inkoop- en contractmanagementsoftware.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. En biedt tevens verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over Bunzl, INCONTO of de onderlinge samenwerking kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wenst u ook een eenvoudig inkoopproces en rechtstreeks vanuit uw inkoopsysteem bestellen bij uw leverancier? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel ons of mail ons voor de mogelijkheden of een demo. Wij staan u graag te woord.

Deel content met:
Geplaatst in Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .