Eurofysica koppelt webshop met INCONTO

Eurofysica koppelt webshop met INCONTO

Praktijkonderwijs is gebaat bij snelle levering van de benodigde praktijkproducten. Hoe minder handelingen er tijdens het bestelproces nodig zijn, hoe sneller de producten voorradig zijn. En laat dat nu net het doel zijn van de OCI-koppeling tussen de webshop van Eurofysica en het inkoopsysteem van INCONTO! Door deze koppeling profiteren de gebruikers van INCONTO daarnaast van een vereenvoudigd bestelproces, gebruiksgemak, een eenmalige login én een beperking van de administratieve lasten. Kortom: snelheid en efficiëntie in een mum van tijd gerealiseerd.

Over Eurofysica

Eurofysica is specialist in onderwijs als het gaat om natuurkunde, scheikunde, biologie, aardrijkskunde en techniek. Met hun ruim 60-jarige ervaring en de voortdurende groei staat Eurofysica inmiddels bekend als marktleider in de Benelux. Hun doel? Wetenschap relevant, spannend en inspirerend maken door experimenten op school en thuis. Hoe? Door iedere leerling, of ze wel of geen wetenschapper, onderzoeker of technicus willen worden, zoveel mogelijk over wetenschap te leren. Op een leuke en praktische manier.

Over INCONTO

INCONTO ondersteunt uw organisatie bij al uw backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. En biedt tevens verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over Eurofysica, INCONTO of de onderlinge samenwerking kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wenst u ook een eenvoudig inkoopproces en wilt u rechtstreeks vanuit uw inkoopsysteem bestellen bij uw leverancier? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel ons of mail ons voor de mogelijkheden.

Deel content met:
Geplaatst in E-procurement, Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .