Fleurop en INCONTO realiseren OCI-koppeling

Fleurop: oci-koppeling met INCONTO voor gebruiksgemak

Elkaar een goed gevoel bezorgen: dat is wat Fleurop dagelijks doet. Een medewerker verrassen met zijn of haar verjaardag, nieuwe samenwerking of een jubileum? Wat de reden ook is, hun vakbloemisten staan met een schitterende creatie klaar. Dankzij de oci-koppeling met het inkoopsysteem van INCONTO is het zakelijk bestellen van bloemen nog eenvoudiger én sneller.  De voordelen? Een eenmalige login, het direct inlezen en verwerken van de inkoopopdracht in het systeem en een vereenvoudigd bestelproces. Dit levert een beperking van de administratieve lasten ook gebruiksgemak én tijdwinst op. Wie kiest daar niet voor?

Over Fleurop

Koninklijke Fleurop Interflora Nederland is de Nederlandse marktleider op het gebied van bloemen en bezorging. De kracht van het merk zit in het netwerk van bijna 700 aangesloten lokale Nederlandse vakbloemisten. Al 100 jaar bezorgen zij mensen dagelijks een goed gevoel met bloemencreaties voor elke gelegenheid; gemaakt met passie, vakmanschap en aandacht voor duurzaamheid. Dankzij het internationale netwerk van 40.000 bloemisten in 140 landen is bezorging overal ter wereld mogelijk. En met same-day-delivery altijd op het juiste moment.

Over INCONTO

INCONTO ondersteunt uw organisatie bij al uw backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. Tevens bieden we verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel on-premise als via een SaaS-oplossing van de software gebruik te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over Fleurop, INCONTO of de onderlinge samenwerking kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wenst u ook een eenvoudig inkoopproces? Of wilt u rechtstreeks vanuit uw inkoopsysteem bestellen bij uw leverancier? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel ons of mail ons voor de mogelijkheden.

Deel content met:
Geplaatst in E-procurement, Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .