Baas en Beest realiseert OCI-koppeling met INCONTO

Ook Baas en Beest realiseert OCI-koppeling met INCONTO

Een dierenspeciaalzaak met webshop én een leerbedrijf. Dat klinkt als een heldere bedrijfsstrategie met volledige klantgerichtheid. Ook dat was het idee van Baas en Beest toen hun klant in de onderwijssector verzocht om een OCI-koppeling in te stellen met het bestelsysteem van INCONTO. De koppeling tussen beide systemen was in een mum van tijd gerealiseerd. Hierdoor bestelt onze gezamenlijke klant nog sneller, gemakkelijker én efficiënter hun benodigde producten. Ook de inkoop- en crediteurenafdelingen hebben het gemakkelijker. Zij profiteren van een vereenvoudigd bestelproces en een beperking van de administratieve lasten.

Over Baas en Beest

Baas en Beest is een grote dierenspeciaalzaak. Naast het standaard huisdierenassortiment beschikken ze ook over een uitgebreide aquarium-, hengelsport- en ruitersportafdeling. Met meer dan 1500 m2 aan vloeroppervlak is er weinig wat ze niet in het assortiment hebben. Is het er toch niet? Dan regelen ze het alsnog voor de klant. Daarnaast kunnen klanten ook terecht bij de aangesloten dierenartsenpraktijk en biedt Baas en Beest aanvullende services zoals het wassen en repareren van paardendekens, het vullen van de CO2-tank voor het aquarium én voor sportprijzen.

Over INCONTO

INCONTO ondersteunt uw organisatie bij al uw backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. Tevens bieden we verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over Baas en Beest, INCONTO of de onderlinge samenwerking kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wenst u ook een eenvoudig inkoopproces en wilt u rechtstreeks vanuit uw inkoopsysteem bestellen bij uw leverancier? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel ons of mail ons voor de mogelijkheden.

Deel content met:
Geplaatst in Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , .