Leverancierskoppeling tussen Mercateo en INCONTO geactiveerd

Leverancierskoppeling tussen Mercateo en INCONTO geactiveerd

Het aantal leverancierskoppelingen met Duitse webshops gaat bij INCONTO gestaag omhoog. Ook Mercateo is inmiddels aan het overzicht toegevoegd. Mercateo omschrijft zichzelf als een B2B-Marktplaats. Zij bieden velerlei producten uit gevarieerde productgroepen aan en zijn daardoor actief in alle branches. De koppeling tussen deze marktplaats en INCONTO levert nog meer tijdwinst op voor de gebruikers en een nog eenvoudiger en sneller bestelproces voor de organisatie op.

Over Mercateo

Mercateo combineert de voordelen van een B2B marktplaats en een e-procurementplatform tot een geïntegreerde oplossing voor de digitalisering van tail-spend en voor de optimalisatie van het P2P proces voor indirect spend. De marktplaats maakt miljoenen artikelen – inclusief classificatiegegevens – digitaal beschikbaar onder één crediteur. Hiermee voorkomt men ongewenste tail-spend leveranciers, vrije tekst bestellingen, Maverick-Buying en onnodige proceskosten. Mercateo is actief in meer dan tien Europese landen.

Over INCONTO

INCONTO is assistent voor alle backoffice zaken. Zij helpen organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de leverancierskoppeling met Mercateo? Of over OCI-koppelingen in het algemeen? Neem dan nu contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Deel content met:
Geplaatst in E-procurement, Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , .