Holland Food Service en INCONTO stellen leverancierskoppeling in

Holland Food Service gelooft dat eet- en drinkmomenten bijdragen aan het gelukkig ouder worden van mensen. Zowel kleinschalige als grootschalige zorginstellingen vinden hun weg naar het aanbod van Holland Food Service (HFS). INCONTO bedient al jarenlang diverse zorgorganisaties. Een logische stap dus om een OCI-koppeling tussen de systemen van beide partijen in te stellen. De OCI-koppeling of leverancierskoppeling zorgt voor extra gebruiksgemak. Het levert de gebruiker tijdwinst op en het vereenvoudigt het inkoopproces en de administratieve lasten van de organisatie.

Over Holland Food Service

Holland Food Service gelooft al 127 jaar in de kracht van verbinding. Ze koppelen kennis aan service en zoeken samen met hun medewerkers, partners en afnemers naar de ideale balans tussen kwaliteit, betaalbaarheid en beleving. Holland Food Service is hofleverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Bij Holland Food Service staat aandacht, verrassen en verbinden centraal met als voornaamste doel om bewoners van zorginstellingen Gelukkig ouder te laten worden met elke dag eerlijk, vers en smakelijk eten en drinken.  

Over INCONTO

INCONTO ondersteunt uw organisatie bij al uw backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

Een meerwaarde van het INCONTO-pakket is het beheren van producten- en dienstencatalogi. Zowel interne als externe catalogi zijn hierdoor aan het systeem gekoppeld. Dit maakt het voor aanvragers veel eenvoudiger om in te kopen. Zij kunnen hierdoor alle bestellingen rechtstreeks in INCONTO doen. Dit leidt tot een vereenvoudigd inkoopproces en een aanzienlijke vermindering van de administratieve lasten bij de klant.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over HFS, INCONTO of de onderlinge samenwerking? Neem dan contact met ons op. Wenst u ook een eenvoudig inkoopproces en rechtstreeks vanuit uw inkoopsysteem bestellen bij uw leverancier? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel ons of mail ons voor de mogelijkheden of een demo.

Deel content met:
Geplaatst in E-procurement, Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .