Jacobs Douwe Egberts Professional en INCONTO realiseren OCI-koppeling

Nu ook een OCI-koppeling actief tussen Jacobs Douwe Egberts Professional en INCONTO

Goede koffie en thee is goud waard. Dat is een gedegen inkoopproces ook. Door het instellen van een OCI-koppeling tussen de webshop van Jacobs Douwe Egberts Professional (JDE) en de inkoopsoftware van INCONTO, profiteren gebruikers niet alleen van goede koffie en thee op de werkvloer. Zij profiteren ook van een extra stukje gebruiksgemak, een vereenvoudigd bestelproces, eenmalige login en een beperking van de administratieve lasten.

Over Jacobs Douwe Egberts Professional

Jacobs Douwe Egberts is de organisatie achter de merken Douwe Egberts, Pickwick, Laurentis, Piazza D’Oro, Kanis & Gunnink, Senseo, L’Or en van Nelle. Stuk voor stuk merken met karakter. Onder de noemer JDE Professional leveren zij koffie- en thee-oplossingen voor de werkvloer. Met als doel om iedereen op de werkvloer, medewerker en gasten, elke dag een onvergetelijke ervaring te bieden. Vanuit de rotsvaste overtuiging dat koffie- en theemomenten zorgen voor verbinding en ons gelukkig maken.

Over Abeta

Abeta helpt leveranciers en organisaties bij het aanbieden van OCI en cXML punchout koppelingen. Als verbindende factor tussen leveranciers, organisaties en inkoopsoftwarepakketten zorgen zij voor een optimale werking tussen de betreffende systemen. Abeta koppelt zowel vanuit de bestaande B2B webshop, of vanuit een nieuw op te zetten catalogus.

Over INCONTO

INCONTO ondersteunt uw organisatie bij al uw backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

De organisatie is ontstaan vanuit het inkoophuis Emeritor, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert. INCONTO zet deze kennis en praktijkervaring nog steeds in voor de ontwikkeling van haar INCONTO inkoop- en contractmanagementsoftware.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. En biedt tevens verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over Jacobs Douwe Egberts, Abeta, INCONTO of de onderlinge samenwerking kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wenst u ook een eenvoudig inkoopproces en wilt u rechtstreeks vanuit uw inkoopsysteem bestellen bij uw leverancier? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel ons of mail ons voor de mogelijkheden.

Deel content met:
Geplaatst in Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .